Anonimen -> Abraham-potrebujem ideje za... (25.2.2007 12:44:48)
|
Moj oče praznuje abrahama v začetku marca,pa bi rabila ideje za: - presenečenje?
- darila?
- govor?
- okrasitev?
- glasbo?
- igre?
Rojen je leta 1957,po horoskopu je riba.Je izšolan trgovec,že več kot 20 let pa dela v gradbeništvu.V mladih letih je bil predan gasilcem in padalstvu,zdaj pa izjemno rad hodi na Pohorje.Ima dve sestri in enega brata,oče in mati sta že pokojna(mama,s katero sta bila izjemno povezana,mu je umrla avgusta lani).Našo družino še sestavljamo vključno z njim mami,jaz in moja mlajša sestra,pa tudi naš pes. Rad ima živali,fotografiranje,izlete,Alfija Nipiča,večino stare glasbe,na sodobnejšo tehniko se ne spozna veliko(niti zanimanja nima),ogromno časa preživi na vožnji,slabše vidi(bi mu kupila bon pri okolistu?),pa tudi zobje so že potrebni obnove.To je sedaj nekaj besed o njem,da boste lažje svetovale. Prostor,hrano in glasbenika že imamo rezervirano.Vabila so že poslana,večino ljudi je udeležbo že potrdilo(okrog 35).Ostalo pa je še vse v zraku. Zdaj pa z idejami na dan... Hvala že v naprej![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|