Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moj mobi se ne rad umiva:) 25.2.2007 12:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj sem si pripravljala kopel,ko mi je iz žepa jopice v vodo padel moj mobi.Ni bilo dost vode,pa takoj sem ga pobrala ven in posušila,ampak revček je vseeno tako v šoku in užaljen,da že od včeraj dela na obroke,pa noče pošiljati smsov,pa sam si jemlje počitek,kadar on to želi(beri:se vgaša in prižiga,pa se ga sploh ne rabim dotaknit). Mislite,da bi potreboval zdravnika(beri:servis) ali da si bo kar sam opomogel?Se njegovo življenje počasi izteka? Ime pa mu je Nokia6020,tako,da če ima katera podobne izkušnje z njegovimi sorodniki,naj le napiše... ...tragično in smešno...
|
|
|
|
RE: Moj mobi se ne rad umiva:) 25.2.2007 12:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz izkušenj mojega mobija (ki pa rad pije čaj ), ti povem, da ga razstavi (zdaj TAKOJ) in ga pusti kakšen dan tako, da se prezrači in prelufta. Jaz sem mojega tud s fenom sušila, pa ni blo dost haska. Pol sem ga pa pustla 3 dni razstavljenega na 1000 kosov , pol si je pa opomogel... No sam zdej včasih ko ga vprašam kolk je ura se en malčk zlaže.
|
|
|
|
RE: Moj mobi se ne rad umiva:) 25.2.2007 12:38:54
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Jaz ti svetujem, da ga daš nad prižgano napo v kuhinji. Garantirano se posuši in dela naprej.
|
|
|
|
RE: Moj mobi se ne rad umiva:) 25.2.2007 13:09:23
|
|
|
|
lojzika
|
Obvezno ga razstavi
|
|
|
|
RE: Moj mobi se ne rad umiva:) 25.2.2007 14:16:23
|
|
|
|
Moyca_
|
razstavi in posuši
|
|
RE: Moj mobi se ne rad umiva:) 26.2.2007 9:54:08
|
|
|
|
romy
|
Raztavi ga in naj se posuši naravno. Nič ga z fenom ali raznimi sušilci matrat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?