Telovadba z doječnkom? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

adriana_m -> Telovadba z doječnkom? (24.2.2007 20:46:48)

Ali morda katera lahko priporoči kakšno dobro ustanovo, ki v Ljubljani organizira vadbo za mamice z dojenčkom?
Kdaj je primerno začeti s to vadbo, glede na oba?

Hvala naprej za vse odgovore...

Arabela -> RE: Telovadba z doječnkom? (25.2.2007 9:17:20)

V mariboru in Ljubljani poteka telovadba z dojenčki na Štorklji...
začneta pa lahko ko se ti počutiš dovolj dobro za telovadbo, ker malecki tako leži ob tebi...  ko je pa večji pa lahko s tabo telovadi...

http://www.storklja.si/t3/index.php?id=899

livia -> RE: Telovadba z doječnkom? (25.2.2007 13:10:31)

Jaz sem to enkrat raziskovala in tudi napisala kaj sem našla, pa zdaj ne najdem.
Probaj z iskalnikom, če ti rata.

Vsaka vadba se priporoča po dopolnjenem 6 tednu. Mi smo začeli pri 4 mesecih. Hodila sem na Štorkljo (en mesec), sedaj pa že pet, šest mesecev hodim v Fitmami v Vižmarjih. Imaš vse na netu.

Moja osebna izkušnja:
Štorklja je bolj na easy, traja uro in pol, vmes se posvečaš tudi otroku, dosti je klepetanja in druženja, po vadbi ti postrežejo s čajčkom in keksi. Skratka zelo domače. Nikoli se nisem prešvicala.
Fitmami je pa klasična aerobika, traja eno uro, zelo intenzivno, vsakič sem prešvicana in se morem preoblečt, imajo tudi tuš. Predvsem sem pa hotela na vadbo 2x na teden in to je možno v Fitmami.

Lahko greš pa povsod malo pogledat, pa se odločiš. Mislim, da imajo nekaj tudi na Vrhovcih.

Stran: [1]