Naj vam mal pojamram (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

JASNA D -> Naj vam mal pojamram (24.9.2004 15:29:19)

Zdaj malo pred PDP so se me lotile same nevšečnosti. Včeraj se je začelo s hemeroidi, danes se nadaljuje z zelo bolečo trtico. Ne vem še kaj bo jutri na vrsti. Mogoče pa je naša biba bolj "trdoglava", pa me njene kosti preveč žulijo.

Že več dni pa se vleče grozna nespečnost in sem popoldan čisto hin, bi samo spala, pa mi sinko ne dovoli...

No zdaj sem mal pojamrala in upam, da se bom bolje počutila...

LP, Jasna

filipinka -> Naj vam mal pojamram (24.9.2004 17:20:52)

Verjamem, da ti je boljše, tudi meni je, ki sem se ravno razpisala in potožila na forumu Prvič noseča.
Moj PDP je danes, pa mi nič ne kaže, da bi dojenček hotel na ta deževen dan na svet. Meni je pa tečno od čakanja, boli me niti ne nič, no razen trtice zvečer. Mi jo dragi malo zmasira pa je takoj bolje!
Saj bomo skoraj rešene-oh kakšna beseda, saj ni tako hudo, ne!
Kdaj maš rok?
V. in :duda:

Pikca -> Naj vam mal pojamram (24.9.2004 19:15:42)

Ah, saj mene tudi že vse tišči... pa zdaj me nekaj hrbet boli, sta mi dve napisali, da je to mogoče znak, da se napoveduje :duda: Ko bi bilo vsaj res!
V vsakem primeru bomo kmalu dočakale, zdaj res ne more biti več dolgo.
Lp, Pikca

JASNA D -> Naj vam mal pojamram (24.9.2004 20:24:38)

Ja, bomo rešene, ampak prvi tedni po porodu so hujši kot zadnji pred porodom.

Moj PDP je šele 10.10., G. pa pravi, da zna biti že kaj prej. Po eni strani že komaj čakam, samo sedaj se je situacija obrnila tako, da bi si raje pred porodom pozdravila oz. ublažila te prekleto boleče hemeroide. Sicer pa , saj vemo, kdo je šef in kdo odloča - tisti v bušijih!

LP, Jasna

Stran: [1]