Nika v službi -> RE: Terme Olimia (15.3.2007 10:02:28)
|
Ja, točno to sem hotela opozoriti. Zgrešeno pri obeh hotelih (Aparthotel Rosa in predvsem Sotelia) so te stopnice v podzemnem hodniku. Hodiš dol oz navkreber in prenašaš voziček, ker ni opcije dvigala. Sploh Sotelia je problematična, čeprav je sicer izjemno lep hotel. Aparthotel je apartmajski hotel, kjer kuhaš sam, lahko pa za doplačilo obroke naročiš v restavraciji hotela Sotelia ali pa greš jest v restavracijo Lipa. Mi imamo apartma v Vasi Lipa, ni klimatiziran, ima talno gretje kar je super pozimi oz. spomladi. Poleti je precej vroče, sedaj pa je prav primeren. Slabost je, da nima hodnika in moraš pač do Termalnega parka iti peš po svežem zraku. Poleti je to fino, pozimi in ob slabem vremenu pa malce manj. Kaj pa hotel Breza? Ta je tudi povsem o.k. Za sprehode pa je ta predel Slovenije res lep. Meni osebno Termalija ni preveč všeč, sploh tisti balon je čisto klaustrofobičen. Pa še velika gneča je običajno. Za malo večje otroke ni kakšnih posebnih zanimivosti, zato je boljša poletna varianta pri kampu s tobogani in ostalimi zanimivostmi. Imajo pa krasen savna park, mi hodimo tja predvsem zaradi tega. Se pa da dobit tudi privatne apartmaje - recimo Jelenov greben (tudi odlična domača restavracija), Haler, Pirc ipd.
|
|
|
|