LEJLA -> Kar nekaj vprašanj (24.9.2004 21:20:47)
|
Zivjo Blanka ;) Mi smo rojeni 6.6. torej smo priblizno isto stari :)- in tudi pri nas se zadnje dva tedna hranimo in uspavamo cele dneve. Tako sem se po pogovoru z izkusenimi mamicami vceraj zvecer odlocila, da mu dam v mleko/flasko malo rizevih kosmicev. So mi pa vsi rekli, da me bo zdravnik okregu , ce izve da smo zaceli s tapravo hrano. Jest sem imela v mislih jabolko no potem so me pa prepricale naj s tem se malo pocakam. Moram pa rect, da to noc se ni bilo nekega "efekta", smo se tudi celo noc zbujali. Sej mogoce so pa zdej res zobki...ja ja jih krivim ze dva meseca....se ze vidijo bele crtice ampak niso pa se zunej. Je pa izredno hitro vsega navelican nas Martincek. Se mi zdi, kot da so mu vse igracke ze prava mora...vsak dan iste...pa imava gugalnico z igrackami, lezalnik, ki neki poje pa se vrtijo balonci not, pa preprogo za na tla in potem v polkrogih dol visijo razlicne igracke, pa tri ropotuljice ima, ogledalo pa se kaj samo nevem no ja tole s hrano naju pa splo ubija...zmesam hrano, poje eno petino, ker pripraqvim potem pa v jok pa ne vec jest...vidi se da je ze orng zmatran in ga polozim spat...pa se premetava, dviguje glavico...pol mu pa recimo cez pol ure spet ponudim flasko in poje kot, da mu ne bi dali ze dva dni...na koncu zaspi...ja za kake pol ure, ker potem more podret kupcka (seveda mu prej ni uspelo, ker je bil prevec zaspan) in pol ne zaspi vec nazaj...igrat se pa tudi ne more ker je se zmerej zmatran vem da je po naravi zaspancek, ker smo zadnja dva meseca zaspali po eni uri in pol za dve urci + cela noc zdej pa mu ziher neki ne stima...ja in pomoje je cas za tapravo hrano ja sem mal zabluzila no ampak mislim, da imava zelo podobno situacijo glede vozicka...tudi mi smo imeli to obdobje kaksen mesec nazaj...tako da zdej gledam, da greva na sprehod, ko se naspi, hitro pojeva, previjeva in odrineva...tako je potem celo pot cca 90min buden, spocit in ni tecen...vcasih mi pa ravno pred domom zaspi in ga potem samo prestavim na zofo pa se nekej meni je pa tudi tko ime kot tebi:)-, lp
|
|
|
|