Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste ki se veliko potite 24.2.2007 18:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
OK ne jem izključno zdrave hrane. Ne jem pa pikantnih stvari, niti česna niti čebule. Pijem več kot vsi ljudje okorg mene (pred zajtrkom ziher pol litra navadne vode ali nesladkanega čaja). Pa seveda čez dan vsaj na pol ure... voda ali čaj. Na 3MD sem bla tud jaz, shujšala sem 10 kg, potila sem se isto, prdela pa 300/H Tako da... če že lahk zbiram, se bom raj sam potila
|
|
|
|
RE: Tiste ki se veliko potite 24.2.2007 20:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa edino pomaga Sekret platinum.To je najboljša zadeva kar sem jih imela niti pikice vonja ni potem čeprav sem včasih bila cela mokra.Je res,da je bolj drag ampak samo tega kopujem in nič drugega.
|
|
|
|
RE: Tiste ki se veliko potite 24.2.2007 21:21:11
|
|
|
|
ledenka
|
men je najboljsi Crystal Naturel, dobi pa se v Sanolaborju. Po Nivei in Secretu se mi je zacela koza luscit in srbelo me je. Je roll on, sicer ni najcenejsi, cca 6 EUR, ampak vsaj priblizno deluje.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?