Hotel Medena Trogir (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

numerouno -> Hotel Medena Trogir (23.2.2007 20:43:39)

Ima kdo izkušnje s tem hotelom? Kakšna je hrana,osebje,plaža,hotel?
Bi se priporočal :)

Anonimen -> RE: Hotel Medena Trogir (23.2.2007 20:51:12)

Sam hotel je potreben temeljite obnove.

Bi ti prej priporočila kakšen manjši in novejši hotel v bližini. Eden je meni prav všeč, pa se nemorem spomnit imena. Ti povem jutri, če te zanima.

Piškotka~ -> RE: Hotel Medena Trogir (23.2.2007 21:34:22)

Smo bili 3 sezone nazaj- vročr vroče in še enkrat vroče. Hotel na soncu brez klime, hrana pa tud ni bila bogvekaj. Če te še kaj zanima vprašaj na z.s. lp

numerouno -> RE: Hotel Medena Trogir (23.2.2007 21:43:33)

Piše da so sobe 1.kategorije prenovljene!! Tudi klimatizirane!Tak da mislim da z vročino ni več problema.Kako pa je s hrano? IMa kdo kakšne slike hotela,plaže?Se bi priporočal

Nattka -> RE: Hotel Medena Trogir (23.2.2007 23:27:22)

Za hotel ne vem. Sem šla samo enkrat pogledat v Medeno. Plaža je dolga, kamenčki in v sezoni kar polna. Sama plaža je bila meni všeč. Ostalo pa ne.

bamby -> RE: Hotel Medena Trogir (24.2.2007 13:26:22)

Plaža lepa, z dosti sence. Morda malo manj primerna za otroke, ker je hitro globoka.
Glede hotela pa so rekli, da je blazno vroče. Če je zdaj klimatizirano, potem je ta težava odpravljena. Tisto leto , ko smo bili v apartmajih Medena, sta bila istočasno v hotelu dva znanca, zato take informacije.

Anonimen -> RE: Hotel Medena Trogir (24.2.2007 22:01:59)

Jaz sem bila v Medeni. Meni hotel ni bil všeč, čeprav je baje nekaj prenovljen zdaj.

Takrat, tri leta nazaj, je bila jedilnica v kleti in to mi ni bilo všeč ker so rekli, da je vse samopostrežno in zajtrk in večerja. Potem pa je bil samo zajtrk, večerja pa je bila samopostrežna samo kar se solate tiče in to ni bilo to, je bilo hrane res bolj malo. Če napišejo, da je samopostrežno, potem to tudi mora biti....

Vem, da v hotelu nisem bila zadovoljna in sem rekla, da gremo drugič v Trogirju raje v apartmaje. Tudi osebje je bilo neprijazno, komaj so čakali, da smo pojedli in odšli. Ko sem jedla mi je snažilka tam pod nogami pucala tla, da sem komaj jedla zaradi luga in vonjav...pfuj.

Poudarjam, da je bilo to 3 leta nazaj in je morda letos vse super...

Medtem  ko je pa Trogir super mesto, luškano, moj se je ful zaljubil vanj,blizu je Split, greš na Marjane, super je....Mi gremo letos spet v Trogir, vendar v kak apartma v Trogirju ali pa v Čiovem, kar je zraven Trogirja. Kar se tiče mesta, ti ga priporočam, na hotele sem pa občutljiva in me je Medena razočarala, seveda pa je to le moje mnenje, morda je bil kdo drug bolj zadovoljen.

Pa nisem kaka razvajenka ali kaj podobnega...

Stran: [1]