Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 20:06:11
|
|
|
|
lemavrica
|
Včasih sem si hotla it nos popravt, zdej sem se pa sprijaznila z njim. Me včasih še prime ampka tud hitro mine. Ne poznam nobenga ki bi se šel operirat.
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 20:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi si pa dala ovečati prsi,če nebi bolelo.
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 20:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je odstranitev maternih znamenj lepotna operacija, potem sem šla pod nož. Nisem si jih pa dala odstranit iz estetskih razlogov (zdaj zgledajo brazgotine 3x hujš kot prej pikice) ampak zaradi tega ker so bila velika in na nevarnih mestih. Pa ja... prav izistega razloga bom še šla pod nož.
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 20:59:42
|
|
|
|
NEVA-1
|
Poznam žensko, ki si je dala trebuh operirat po tretjem porodu, oz. kožo na trbuhu, pa se ji nič ne vidi, tko da je niso zafural...
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 21:06:39
|
|
|
|
HuAnita
|
Neva1 - koliko pa to stane?
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 21:09:26
|
|
|
|
NEVA-1
|
Pojma nimam, ona je to naredila že pred 10-leti, se pa lahko pozanimam...
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 21:22:53
|
|
|
|
ona
|
Jaz grem pa v kratkem na en lepotni poseg in sicer odstranit celulit in me je kar malo strah!Ne grem pa na liposukcijo,temveč na eno novo varianto z ultrazvokom,tako,da več sporočim po posegu
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 21:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Zanima me: - je katera že šla pod nož? Zakaj? Koliko je stalo? Ne. - pod katerimi pogoji bi šle na takšno operacijo? Samo iz zdravstvenih razlogov - mene že ne bodo rezali po nepotrebnem. - poznate koga, ki je bil, pa so ga 'zafurali'? Poznam jih kar nekaj, ki so bile, zafurali pa niso nobene od teh.
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 22:43:53
|
|
|
|
tanaja*
|
Jst bi si pa dvignila prsi...Kakšne izkušnje katera?
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 22:51:36
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz bi si tudi joške dvignila, pa proti odstranitvi celulita tudi ne bi imela nič (ona, nujno sporoči!!!). Mi je pa mama obljubila, da mi bo plačala korekcijo nosu ... le do posega še ni prišlo. Če sploh kdaj bo? Mi je kar malo škoda denarja, čeprav bi imela nov nos
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 22:59:28
|
|
|
|
Veverička
|
Aha, jaz pa sem naročena na operacijo povečave prsi, ker imam podobno kot ti HuAnita v tvojem opisu. Čeprav imam samo enega otroka. Pravzaprav mojih jošk sloh več ni, še za dudo jih verjetno ne bi mogli uporabljat. Ne vem, kam so šle Strah me je....hm, ne da se niti opisat, kako. Najbolj tega, da ne bom mogla dojit (če bom še kdaj rodila) in pa, seveda, kakšnega zapleta med ali po operaciji. Ampak, tako sem se odločila, ker brez njih mi pa ni živeti
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 23:01:56
|
|
|
|
Magi*
|
nejcko, korekcijo nosu? pa saj je čsit fleten, čisto tak, no...tvoj:) sicer pa imam jaz tudi zgleda grške prednike odstranitev celulita? z ultrazvokom. no, to pa tudi mene zanima. sicer pa se ne bi rezala kar tako, zarad lepšega.
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 23:11:59
|
|
|
|
nejcko
|
Magi, moj nos se z leti spreminja Resno, preden sem rodila, je bil malce drugačen, tak pravi grški nos, zdaj se je pa nekam potegnil v špico in na pol razklal po sredini ... ga vleče bolj na sever očitno Ne, resno, moja surla me zelo moti.
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 23:14:04
|
|
|
|
Magi*
|
ja, saj z leti menda nos in ušesa (in rit) rastejo, vse ostalo pa se manjša
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 23.2.2007 23:19:58
|
|
|
|
kofetek2010
|
popravljen imam nos ampak zato, ker je bil zlomljen in nisem mogla več dihat na eno nosnico v bistvu so mi naredili "rekonstrukcijo", ker mi je šla grbica na desni strani ful na živce... večina pa sploh ni opazila, da imam popravljen nos plačat pa nisem rabla nič, je krila ZZZS, ker so mi ga popravili mmogrede, ko so mi naravnali pretin (hrustanec med nosnicama) mi je pa za letošnje Valentinovo podaril liposukcijo, samo pogum še moram zbrat
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 24.2.2007 0:05:42
|
|
|
|
Moyca_
|
bom si dala joške dvignit
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 24.2.2007 0:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko zberem 1.500€, grem po joške.
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 24.2.2007 12:04:34
|
|
|
|
ona
|
pregled imam 6.3 in potem vam kaj več povem kaj mi bodo delali komaj čakam,da se mi malo zmanjša obseg
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 24.2.2007 12:32:56
|
|
|
|
nejcko
|
Še to, ona, kolk pa je to košta???
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 24.2.2007 12:42:56
|
|
|
|
Marogica
|
Zanima me: - je katera že šla pod nož? Zakaj? Koliko je stalo?Nisem še šla. - pod katerimi pogoji bi šle na takšno operacijo? Zdravstveno in lepotno, odvisno kaj in zakaj. Aja, pa jajca bi morala imeti - poznate koga, ki je bil, pa so ga 'zafurali'?Poznam, pa ju nisu zafurali. Razen in TV
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 24.2.2007 13:16:20
|
|
|
|
Tejči
|
Nisem še šla pod nož, niti ne poznam nikogar. Če bi pa že imela presežek denarja (kar dvomim, da ga bom kdaj imela), bi si pa šla malo zizike popravit, pa celulit stran dat..samo pol bi pa že bila preveč perfektna
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 24.2.2007 13:35:31
|
|
|
|
hariba
|
V osnovni šoli so mi poppravili levo uho, ker je bilo bolj štrleče kot desno. To je bil majhen poseg, zakaj večjega se ne bi odločila, razen če bi recimo imela ekstremno velik nos. Razmišljam pa tudi ja o odstranitvi( liposukciji) maščobe na trebuhu po porodu. No zanimivo se mi zdi pa tudi to kar greš ti ona. Bom še spremljala, če boš po posegu kaj več napisala.
|
|
|
|
RE: Vse o lepotnih operacijah... 24.2.2007 13:40:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Počakam na drugi porod(najprej morm seveda zanosit), potem grem pa si dvignit joške...Ker pred porodom so mi kljub temu,da so kar velike lepo stale...sedaj se pa približujejo preveč popku....tko,da grem...sam ne vem čez kolk let bo to...
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.