AnitaO -> RE: Vnetje nožnice (17.11.2011 7:13:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Prosim, če mi lahko pomagate. Dobila sem vnetje nožnice. Vsake toliko se mi to pojavi in mine v roku 10 dni. Vendar je zdaj težava v tem, da grem naslednji teden v toplice in se ful bojim, kako bo to še dodatno vplivalo na mojo težavo. Ima katera kakšno idejo, kako se tega čimprej rešiti? Pojavilo se je v sredo, je pa tako vnetje, ko ful srbi, ko hodiš in se premikaš, ko pa se popraskaš, pa ful peče. Kupila sem si kremo Canesten in si mažem po zunanji strani, po sramnih ustnicah, ampak zdaj imam že od znotraj vse vneto. Pojavil se je tudi že izcedek, ki je temno rumene oz. svetlo rjave barve. Ne mi rečt, naj grem h g., ker ne dela čez vikend, v ponedeljek pa že odpotujem. Ali ima katera izkušnje s tem? Ali bi bilo dobro, da si spiram s kamilicami ali je boljše, da se čim manj namakam v vodi? Pomagajte, prosim.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ______________ Morda bi si lahko pomagali s kakšnimi naravnimi pripravki, ki pomagajo pri lajšanju in preprečevanju vnetij nožnice.
|
|
|
|