Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 14:54:47
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jest uporabljam za obraz in za celo telo od Nive-je Q10 Lotion, je v Sparu 1800sit, in je ful velika embalaža. Mi je najboljša stvarca, ker mi sede na mojo kožo.
|
|
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 15:28:01
|
|
|
|
Moyca_
|
samo Nivea tesira na živalih
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 15:35:53
|
|
|
|
soncece24
|
Meni Nive smrdi Jaz mam za pozimi od Garnieja Ta rdečo pakungo za suho kožo, za ostale letne čase pa L´oreal nutri soft.
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 17:45:18
|
|
|
|
dory
|
jst imam za telo od loccitane kremo s karitejevim maslom...moja koza pa kot od dojencka ritka :) drugace pa posezem tudi po otroskih oljih ali pa od vichy lipidiose2...q10 pa naredi kaj? meni je dovolj mehka in prozna koza,kar pa dobim ze z zgoraj omenjenim...samo vsakodnevno se mors packat pa je :)
|
|
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 21:18:19
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz imam za telo kremo od Dove in sem zadovoljna. trenutno se pa mažem s kremo od Clarinsa za učvrstitev telesa. Sem jo dobila za darilo. bom potem čist čvrsta
|
|
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 21:45:31
|
|
|
|
pinkiponki
|
Zame je zaenkrat Dove zakon(ker je tudi cenovno zelo ugodna)- mislim mleko za telo....je koža tako zelo mehka, res občutiš razliko zjutraj, če si se oz nisi zvečer namazal.
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 21:48:11
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz pa večkrat zamenjam, gledam pa, da ni notri nič, kar se konča na paraben..., ker so to baje rakotvorne snovi, pa neplodnost povzročajo!-tudi pri moških, če jih uporabljajo!
|
|
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 22:40:20
|
|
|
|
tanaja*
|
Jaz pa uporabljam od Decleor-a Systeme Corps. Nora krema, koža je kot svila!
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 24.2.2007 0:07:37
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja* Jaz pa uporabljam od Decleor-a Systeme Corps. Nora krema, koža je kot svila! decleor je drag ko pes
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?