|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.9.2004 9:43:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kava in vitamini
24.9.2004 10:11:17   
BarbaraE
Živjo,
meni je gin. rekla, da eno na dan komot lahko popijem. Tako sem zasledila tudi v nekaterih priročnikih. Nekateri pa so mnenja, da kofein škodi bebici. Tako, da ne vem. Sama pijem eno na dan, ker imam zelo nizek pritisk in mi kar pomaga.
Pri vitaminih pa zaenkrat še jemljem tifol, pa več sadja in zelenjave.

V katerem tednu pa si?

Lp,
Barbara

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kava in vitamini
24.9.2004 10:17:17   
Pikca
Kavo in prave čaje odsvetujejo, vendar pa ni problem, če spiješ 1-2 (manjši) skodelici na dan (to pravijo tudi zdravniki). Jaz kavo spijem zjutraj, mi ugodno deluje na prebavo in bi jo zelo pogrešala.
Vitamini so pa po mojem najboljši v naravni obliki -se pravi, fajn je, da ješ raznoliko hrano z dosti sadja, zelenjave in beljakovin. Od dodatkov sem jemala samo folno kislino (na začetku) in kasneje zaradi pomanjkanja železa še tablete Hematopan (predpisala zdravnica). V primeru krčev svetujejo še magnezij, drugače pa po mojem ni dobro pretiravati z vitaminskimi dodatki.

Lp, Pikca

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kava in vitamini
24.9.2004 10:34:08   
Dolina
Kot so napisale druge: eno do dve skodelici kave ni problem. jaz že od nekdaj raje piječ prave čaje in moja G je rekla, da velja enaka količina, se pravi brez problema eno do dve skodelici. Pa manj časa imej namočenega: namesto 3-5 mintu raje 2'3 minute, da ni tako močen.
Lp, Dolina

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
24.9.2004 11:02:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kava in vitamini
24.9.2004 11:18:00   
Donja
Pravi zeleni čaj: če je namočen 2-3 min je poćivljujoč, če pa 5 min pa pomirjujoč. Paziti je treba le na količino lističev. Raje daj manj lističev.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
24.9.2004 11:35:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kava in vitamini
25.9.2004 16:15:24   
Pupica
Jaz sem pila kavo do 4 meseca, potem pa mi nenadoma ni več pasala in je nisem pila.Tudi sedaj po porodu je še ne pijem:)-

Dokler ti bo pila jo pij, seveda v omejenih količinah.

LP

pupica+:miska:Tia

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kava in vitamini
25.9.2004 16:18:20   
Pupica
Se popravljam,...dokler ti bo pasala jo pij:)-(sevda v omejenih količinah)

Glede dodatkov vitaminov in mineralov...Magnezij 1-2 šumeče tablete na dan..2 sem vzela nekje med 5-6 mesecem ko so se začeli H-B krči pojavljati, drugače pa eno.Železo pol šumeče tablete vsak dan, Ca, vsak dan 1 šumečo tbl.Ampak če imaš pravilno prehrano ti tegi ni potreebno, jaz jemljem šumečke že od prej tako, da sem nadaljevala.

pupica+:miska:Tia

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kava in vitamini
27.9.2004 12:36:18   
Donja
Carmy čez vikend nimam dostopa do spleta, zato ti zdaj odgovarjam. V filter vrečkah so samo ostanki zelenega čaja in nima pol teh učinkovin kot lističi. Zato pomoje lahko tega piješ, kolikor ti paše. Vrečko namakaj nekje 3 min v vodi pribl. 80st. C - ne je zavret. Jaz kave ne pijem več mi zeleni čaj bolj koristi, ampak lističi. Zeleni čaj vsebuje ogromno stvari ki zdravju koristijo, za zobe, proti raku, za ožilje itd. Obstaja knjiga Zeleni čaj in če te zanima, si jo sposodi.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?