Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 15:04:07
|
|
|
|
caillou
|
Ker mi je šel kot pojava zelo naživce, sem zbrala pogum in mu to šla povedat. On pa mi je v zameno rekel:"Ti lahko dam enga lupčka na lička?" Vsa v šoku sem kontraodreagirala in rekla "JA-A". Dal mi je lupčka na lička in jaz sem kot vkopana stala pred njim, potem mi je pa moral dat še francija, da sem sem se odšokirala in da me ni zadela kap. Letos bova skupaj že deseto leto.
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 15:07:55
|
|
|
|
bt08
|
Midva sva se pa spoznala v lokalu,ko sem bila študentka in sem služila cekinčke za žurke in avto ter podobno . Pol me je pa hodu gledat,pa če mi pošle en nori sms,jaz pa hladna,nič mi ni blo do njega,če povem po pravici se mi je zdel en kmet ki rine vame,halo . Nekega dne je bil pa sam doma,pa prid na sok,mam žurko,pa me frendica pripelje tja,pa kr nekej mi je bilo,vse na glavo,jaz pa edina trezna,pa ne vem kaj še.Sem si mislila,pa kaj naj s takim tipom. Pol se je pa začel ponavlat,da me je klicu,pa sva se nekajkrat dobila na kavi,ponoč sva govorila cele noči.Ampak jaz sem si rekla ne,ne to ni to,nočem met taga tipa.Ko sva bila en mesec skupaj,sem odpotovala s faksom za par dni.Tam mi je pa preklopil in sem si rekla SAJ GA IMAM FUL RADA,HOČEM DA JE SAMO MOJ. In tako se je začela najina romanca in skupno življenje,po 3 letih sem bila ,rodil se nama je prelepi sinček,stanovanje še vedno po malo rihtamo,ampak glavno je da se imamo vsi trije radi in da bomo kmalu začeli načrtovati še četrtega člana in potem bomo še bolj popolna družinica.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2007 15:08:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 15:16:41
|
|
|
|
caillou
|
Kaj ti ne rečeš svojemu dragemu "Dragi moj, daj mi francija." ? No, poskusi danes. Pri nas to pali . franci ; francoski poljub po moje
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 15:29:23
|
|
|
|
Pauline
|
Kjava, očitno, da imava zelo podobni zgodbi. Midva sv azačela hodit, ko sem bila stara 14. let, on pa 18. Prav tako sva doma poslušala razne pridige o razliki v letih, do tega, da se bova naveličala, pa naj uživava v življenju in naj se ne veževa prehitro in prekmalu. Vendar, naju niso prestrašili. Zdaj sva skupaj že 16 leto, poročena 5 let in imava 4 leta starega . Je moja prva in edina ( zaenkrat ) ljubezen. Če že v prvo zadaneš, zakaj bi še naprej iskal.
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 16:26:41
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem svojega možeka spoznala malce pred svojim 18 rojstnim dnevom, na bencinski črpalki kjer sem delala preko študenta. Letos bo 10 let kar sva par čez 5 mesecev pa bova praznovala tudi 2 obletnico poroke.
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 16:36:09
|
|
|
|
hariba
|
Komunicirat sva začela začela pred tremi leti in pol po Kupidu, nadaljevala po msn. Po treh mescih sva se zmenila za kavo, a je meni uplahnil pogum, čez 2 tedna kasneje sem ga le zbrala. Aprila pričakujem z njim.
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 20:01:09
|
|
|
|
čaki
|
spoznala sva se 1994 na morju-izola, po 1 mesecu začela hodit, po 5 letih je prišel in čez 5,5 let še par sva že 13 let, skupaj pa živiva 8 let
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 20:13:55
|
|
|
|
madela
|
Pri nama pa je bilo čist drugače. Ja šla sem na rojstni dan k sestrični,tam pa je bil on-sedanji mož.Ma skoraj sem mislila,da sem zgrešila vrata.On je namreč brat od žene mojega strica.Pa sem ga prvič vidla,oziroma ne mi je pokazal sliko,kako kot mala punčka stojim zraven njega ko je bil boter tej moji sestrični .Ha,mi dostikrat pokaže to sliko ko rečem,jaz pa nisem botrca.Zdaj sva skupaj skoraj 6 let in imava tri otroke,pa full srečna kljub rahli razliki v letih .
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 20:23:04
|
|
|
|
triša
|
Midva sva se spoznala pa na faksu je bil moj profesor jaz pa njegova študentka. Sva šla na zmenek šele ko sem izpit pri njemu nardila. Po enmu tednu sem se skoraj preselila k njemu, samo še cunje sem nosila domov oprat. Zdaj imava 7 m staro lumpiko. Madela kolko mata pa razlike če ni skrivnost ?
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 20:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sem mu rekla, da se bom z njim poročila Moj me je vprašal prvi dan, ko sva se spoznala in sem rekla mogoče. Do danes si nisem premislila, še vedno je mogoče. Videl me je pa na ulici, kar tako, in sem mu bila všeč.
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 20:48:40
|
|
|
|
madela
|
Nekaterim se bo to zdelo veliko nekaterim pa čisto v redu.Sva pa 10 let razlike.A se tebi zdi to veliko?
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 21:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa ja ni nobena razlika!
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 21:49:20
|
|
|
|
pin
|
mojega moža sem spoznala na veliki fešti...čez 8 meseev pa že bila poročena. da je to to pa sem spoznala že 4 mesec.... Ja eni se pač hitro odločamo Samo moja soseda je pa še večja rekorderka...5 mesecev poznanstva pa je že bila poročena
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 23.2.2007 21:56:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sorči. Jaz poznam rekorderko (no, mi je v familiji, starši trdijo, da mi je sestra) - po treh tednih poznanstva se je poročila in ne boste verjele, poročena je še sedaj (18 let) Poznam pa tudi rekorderko v obrani smeti - ločena po 7 dneh
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 24.2.2007 11:31:23
|
|
|
|
neisha
|
Jaz sem pa mojga uštopala. Naslednji dan je šel v vojsko in sem mislila, da iz tega ne bo nič. Po osmih letih sva še vedno skupaj in imava najlepšega sina.
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 24.2.2007 13:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja zgodba je šele hecna....zmotil se je pri eni številki ko je klical kolegico, ki se je na štajersko presila k tipu in dobil mene. Pa sploh ni opazil da nisem prava, ker se že nekaj časa nista slišala. Ker sem bila sama doma in mi je bilo na smrt dolgčas sem se začela pogovarjat z njim, bolj iz heca kot pa zares. In tako me je začel iz primorske na štajersko vsak dan klicat, potem sva se prvič srečala po 1 mesecu telefonskih pogovorov in ogromnega računa..... Vse ostalo je samo še zgodovina, skupaj sva 9 let, poročena in čakava prvega otroka.
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 24.2.2007 22:45:51
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
No, pa še moja malo bolj nenavadna zgodba. Prepričana sem, da sva si midva z mojim usojena. Že na začetku sva namreč živela na istem naslovu, le da se nisva poznala . Mi smo živeli v pritličju, njegova družina pa v osmem nadstropju. Ko sem bila stara devet let, on pa dve, smo se odselili. V srednji šoli sem bila na smrt zaljubljena v fanta z enakim imenom in priimkom. Je bila kar dolgotrajna a nesrečna veza. Kasneje sem ga večkrat hecala, da sem vedela, da mi je usojen ****, le da nisem takoj naletela na pravega. Vmes sem pridelala še enega sinka in ostala z njim sama. Moja sestra se je poročila z njegovim bratrancem, midva pa se še vedno nisva niti poznala. Pri mojih 30 pa naju je spoznala moja najboljša prijateljica, od katere sodelavec je bil. Zezal me je namreč računalnik, pa mi je poslala "strokovnjaka". Tako se je pričelo prijateljstvo, ki je trajalo tri leta, takrat pa je preskočila iskra. Zdaj ga hecam, da sem morala pač malo počakati, da je dozorel. Dejansko pa mi od začetka sploh ni bil všeč kot moški. Po treh letih veze sva se poročila in sedaj imava najinega zlatega sončka. Imava pa v kratkem deseto obletnico poznanstva. Aja, pa še ena glede usode. Moj mož je sedem let mlajši od mene. Njegova starša pa sta bila sedem let poročena, preden se je rodil. Če bi se rodil že na začetku zakona, bi bila istih let .
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 24.2.2007 23:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
spoznala sva se na smučanju v dolomitih. mogoče so mi pa zato dolomiti tako všeč? in zato vsako leto rinemo tja in se vsako zimo še enkrat noro zaljubim vanj... mislim,da bi se morali kar tja preseliti!
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 24.2.2007 23:40:16
|
|
|
|
Rok_LM
|
Moja žena je pa svojega moža spoznala na kolesarjenju ob Donavi. V tistih sedmih dneh sva si postala všeč, po enem mesecu sva si to povedala, po štirih mesecih je Clearblue pokazal , po osmih mesecih sva se pa poročila. Letos bova praznovala peto obletnico, vmes pa sva pridelala še in še eno .
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 25.2.2007 13:46:01
|
|
|
|
*Karmen*
|
Jaz sem pa mojega spoznala, ko smo bile s kolegicami v bifeju na kavi. On pa je imel rojstni dan in seveda je cela njegova klapa "uletela" v bife že zelo v rožcah. Nekajkrat sva se srečala z očmi in že je bil pri meni in mi ponujal svojo roko naj probam kok je nabildan. Takrat je še ful kvihtal. In sem seveda probala. Itak ne zaradi njegovih mišic... Padla sem na njegove oči. In še danes sva skupaj. Srečna. In rada se spominjava tistega dne, ko mi je kazal svoje mišice ...
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 25.2.2007 13:55:46
|
|
|
|
lojzika
|
Jaz sem svojega spoznala preko mojega bivšega. Ko sva šla z bivšim narazen po cca 6 letih me je moj začel iskati in klicati in sedaj sva skupaj
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 25.2.2007 20:18:59
|
|
|
|
taja27
|
jst sm pa mojga moža spoznala v 1 letniku SŠ. na začetku si je kr naprej sposoju radirko . celo srednjo sva bla prjatla, pa tud kemija je bla, ampak nikol več kot prjatla. ko sm bla v Lj na faksu sem imela en izpit na pravu, sva se srečala, me je čakal, da sm končala in pelu na kavo, nasledn dan na grad, ... izpit sm pa nrdila z 10. supi sva 13 let, poročena skoraj 5 let in najina sončica je z nama eno leto.
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 26.2.2007 0:36:08
|
|
|
|
Shani
|
hm jaz sem svojega možeka spoznala med klobasami full romantika ampak oba sva preko študenta tam delala med počitnicami. Všeč mi je bil takoj, samo zdel se mi je malo premlad čeprav sva isto stara. Prvi mesec sva bila dobra prijateja in ker se mi je zdel premlad nisem dajala znakov da bi kaj hotela več. Toda fant se je opogumil in nekega dne ko je bilo konec službe mi je tudi povedal, da mu je neka punca v službi full všeč in da me sprašuje kako naj ji to pove. Ker sem vedela, da misli mene ker je to tudi direkt z nasmehom pokazal sem jo odkurila domov brez razlage. Takrat sem ugotovila ter tudi kasneje čez čas, da je bil veliko bolj zrel od mene. Ali pa sem se ga ustrašila, saj sem takoj ko sem ga spoznala čutila nekaj več, nekaj kar mi je pravilo da je ta fant za cel življenje. To sem takrat povedala tudi svoji prijateljici. In res takrat sva bila stara 19 let, danes 32, letos bova praznovala sedmo obletnico poroke in imava čudovitega sinčka.
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 26.2.2007 9:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se prvič videla v gostili. Jaz sem bila s prijateljcami, on pa s prijateljem. Ko je prišel v gostilno se je vsedel k sosednji mizi, takrat sta se najina pogleda prvič srečala, bila je ljubezen na prvi pogled, vendar je trajalo še leto in pol, da sva končno začela skupaj, jutri pa že praznujeva 9.obletnico, prav kmalu pa tudi 7 obletnico poroke.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?