bobby -> Neplačevanje..... (23.2.2007 10:33:41)
|
Po ločitvi je mati dobila oba otroka. Preživnino sem plačeval redno(in to nemajhno), če je bila kriza, sem šel celo v minus na TR, da sem nakazak tudi po 10-dni prej! Na željo in v dobro otrok pa so bili otroci sporazumno predodeljeni meni kot očetu. Pristal sem na minimalno preživnino, pa še to sem dal nakazovati preko trajnika iz mojega računa na otrokove račune in vezati. In kaj se dogaja: Ker je ona dobivala otroške doklade iz CSD še kasneje, tudi ko je bila odločba o predodelitvi že pravnomočna in bi mi morala (po besedah iz CSD) ta denar nakazati,mi tega denarja noče dati kljub večkratnim klicem. Prav tako mi ne plačuje preživnine, jaz pa preko trajnika seveda kljub vsemu nakazujem otrokoma!!! Torej sem ostal brez preživnine, brez denarja,ki ga nakazujem otrokoma in brez otroških doklad( sicer je to sedaj za vnaprej urejeno, ampak za nazaj je kar precejšnja vsota )!!! Pa tudi kar se tiče skrbi za otroke, bi lahko marsikaj povedal, naj samo povem, da skoraj nikoli otrok ne pokliče, ne obvešča, kdaj jih bo obiskala in vzela za vikend(sicer jih vzame zelo malokrat, kljub dogovorjeni možnosti na 14 dni)... In kaj sedaj, naj jo tožim , dajem denar odvetnikom,hodim na sodišče...?
|
|
|
|