Anonimen -> RE: "Bertolinijeva žleza"?!? (23.2.2007 17:09:49)
|
Eh ja se vidi da so leta za mano in,da sem že marsikaj skusila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Najprej za cisti,ki ti je bila omenjena sedaj med nosečnostjo.Po navadi so to vodene ciste,ki počijo in izginejo.Eno tako sem jaz imela med nosečnostjo. G mi jo je ugotovil med pregledom.Tik pred koncem me je opzori naj me ne bo strah,če bo kakšen krvav izcedek,ker bo pač zelo kmalu cista počila. Drgo tale žleza,joj mkoliko bolečin mi je že povzročila.Skoraj vsako poletje v času menstruacije se mi vname in ti povem da je zelooo boleče.Ne moreš hlačk imet,ne moreš sedet.boli in kljuva.Nastane pa zaradi trenja,naprimer ali vložek ali robovi hlačk,ter vroče in vlažno.Lahko se umivaš kokr hočeš ampak poleti je pač vroče. Prav pred dnevi je bila hčerina prijateljica na opraciji,morali so ji prerezat in nato zašit.Nastala pa je takoj po spontanem splavu,revica pa je danes ugotovila,da se ji je še druga stran vnela. Jaz imam samopomoč,dokler je še na začetku:Namakam v vroči vodi,tako vroči kokr zdržim in nato zloženec z Ringelblumen mastjo gor.No ja pa še po antibijotik grem.
|
|
|
|