Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Za tiste, ki smo čisti "ploh" 23.2.2007 21:45:52
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
Kamot lahko ustanovimo društvo...imamo člane, imamo ime : ČISTI PLOH. Volimo še samo predsednika, računovodjo in pa tajnika ,
št.članov bo zgleda maljon
joj, jest sem tud ploh, pa se ne sekiram več, bi mela večje, sam kako, en umetn jošk si gor dat (gel) mi ni ker pol moje lubenice iz dežele Liliput ne dihajo, za operacijo nisem (več), tko da sem čist 'srečna', kokr je ploh ženska pač lahko
RE: Za tiste, ki smo čisti "ploh" 24.2.2007 0:03:06
Anonimen
Se priključujem društvo žensk brez jošk.
Na mestu, kjer naj bi bila dva joška, sta dve zadevi podobni visečim in ožetim čajnim vrečkam. Posledica zadnje nosečnosti je modni dodatek - strije, vse skupaj pa gre vedno bolj v smeri popka. Ker sem suhica, me tudi čez prsni koš sam ni veliko, torej "velikosti" modrca nihajo nekje med 70AA in 75B (očitno odvisno od države proizvajalke, na trenutke pa tudi od tega, kako modrc izgleda - kupim malenkost večjega, ker mi je všeč, pa čeprav nimam potem kaj noter dat). Preizkušeni vsi push-upi, pene, geli in ne vem kaj še vse, špa nićč ne pomaga. Jošk ni nikjer.
RE: Za tiste, ki smo čisti "ploh" 25.2.2007 9:45:58
Strawberrie Cherrie
Hehe, jaz ko sem si prvič kupila tale gel vstavek, sem rekla moji cimri......ggggggggllleeejjj, joooššškkeee imam , no potem sva najmanj 30minut intenzivno mencale moje gel joške in se smejale kot dva idiota
RE: Za tiste, ki smo čisti "ploh" 25.2.2007 10:16:47
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
Hehe, jaz ko sem si prvič kupila tale gel vstavek, sem rekla moji cimri......ggggggggllleeejjj, joooššškkeee imam , no potem sva najmanj 30minut intenzivno mencale moje gel joške in se smejale kot dva idiota
RE: Za tiste, ki smo čisti "ploh" 25.2.2007 12:03:37
frutka_
Imam od BENETOONA ENE FAJN MODRCE PA OD h&m. Ampal bi vrez težav lahk šla na OP jošk. Zakaj pa ne. Saj ne želim velikih balonov ampak nekaj malega melonam podobnega.
RE: Za tiste, ki smo čisti "ploh" 25.3.2007 10:41:05
karmy
samo 1500€?? kredit pa gremo jaz se tud gibljem med 75AA pa do 75A