|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9.nebesa (****.nadaljevanje)
23.9.2004 22:40:25   
Bejba
Pozdravček od izgubljene!
Končno mi je uspelo zopet na internet prit. Od petka nama namreč ni delal, jaz pa sem že skoraj histerijo fasala, ker nisem mogla do RR. In sedaj sem končno tu. Že dve uri berem vse za nazaj, tako ste bile pridne v tem tednu, pa mi še ni uspelo vsega prebrati.

No in kaj se dogaja z mano (z nama). Veliko je novega. Počasi se nam štejejo zadnji dnevi. Pesti me vedno več težav. Imela sem stražne bolečine v križu in nazadnje smo odkrili, da imam vnetje ledvic. To res strašno boli. Začasno mi je pomagala le masaža mojega dragega, vendar tudi on ni vsemogočen. Bolelo je ko :hudicek:. Sedaj jem antibiotike in je v redu. Naslednja težava je pritisk, ki je zopet hudo narasel, pa tudi sladkor je previsok. Skratka v zadnjem mesecu se vse zgrinja nad mano.

No in včeraj sem imela pregled pri svoji G, ki mi je zaradi vseh težav dala napotnico za porodnišnico, ker je rekla, da lahko že ta teden rodim. Uf, ob teh besedah me je kar stisnilo. Zdaj gre zares, punca sem si rekla.
Popoldne sem imela potem še pregled pri dr.Pušenjaku v porodnišnici in glej ga zlomka, odprta sem že za dva centimetra. Vendar pa je rekel, da še ne bomo pospeševali poroda in bomo počakali vsaj do konca 38.tedna, torej še vsaj malo več kot en teden. Če bo mali tudi tako hotel.

Sedaj pa res že tečemo v ciljno ravnino in z mojim sva se resnično zamislila, da tole pa ni več hec. Resnično komaj, komaj čakava, malo pa naju je ratalo tudi strah pred neznanim.

Pripravljeno je že vse. Sobica opremljena in "načičkana" z raznimi slikicami, zibka v spalnici pripravljena na novega člana, oblekice in pleničke oprane in zlikane, kozmetika pripravljena,...
Edino kar še nisem pripravila je torba za v porodnišnico. Bi bilo pa že čas, a ne ko nas lahko vsak trenutek preseneti.
Sicer ne vem kako hitro gre to odpiranje - od dveh cm do petih kolikor jih je potrebnih za začetek poroda.
Naš sonček pa še vedno vstraja v pokončnem položaju, z glavico zgoraj, tako da še vedno pričakujemo carski rez.

Danes sva tudi zaključila z materinsko šolo, tako da sta ati in mami sedaj pametna na kvadrat. Teorijo obvladava, čaka naju le praksa 9nebesa.

Boni, lepo da tako napredujeta z deli in selitvijo. Pa bova kmalu skoraj sosedi, kaj? Se morava potem kaj dobiti, da bova skupaj kofetkali ob vozičkih.
V nabiralniku sem ti pustila osebno sporočilo.

Da ne bom omenjala vsake posebej, vsem pošiljam šopek :rozica: in, če se zopet dolgo ne oglasim, lahko da že pestujem našega sončka.

Lepo se imejte v tem vedno hladnejšem vremenu (hvala bogu nam jutri pripeljejo olje, da se malo pogrejemo ;)).

LP; Bejba (36 5/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.9.2004 8:48:47   
Lu
Ola!

O Bejba kako krasna novička. Držim pesti, da bo vse OK in pa čimlažji porod seveda. Kako bosta dala fantku ime?

Vreme je pa res za en klinc. Mi gremo pa še na morje. Groza.

Punce a si ve kaj utrjujete bradavice? Ene pravijo da je pametno, druge da spet ne. Koga poslušati?

Zdaj sem prišla na idejo, da bi, glede na to da bo moje dete zimsko, spletla kakšen puloverček. Me zanima če mi bo uspelo ob vse tem ˝đumbusu˝, ki se dogaja okoli mene. Vam pa seveda sporočim ;)

V materinsko šolo bova midva šla v mesecu decembru sem se odločila. Moj dragi mi še vedno ni povedal a bo šel z mano k porodu ali ne. A vaši grejo?

Punce mogoče bova menjala moj avto. Zdaj imam Astro Karavan in zelo rada bi imela Zafiro. So mi zelo všeč enoprostorci.

Joj nekaj sem hotela še povedat pa se zdaj ne spomnim. Kako me to pojezi. No če se spomnim bom pa še kaj napisala.

Aha sem se že spomnila. No 4.10. imam zopet pregled pri G. Takrat bom v bistvu že v 21 t. A bom videla svojega sončka? Ali mi bo spet samo srčka poslušala. Upam, da ga končno zopet vidim.

Lep dan še naprej pa čeprav deževen.

papa Lu in :duda:
19t 3/7:love:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2004 10:25:04   
Dolina
Ojla,

super, Bebja, da gre že počasi h koncu. Tud ena moja kolegica je imela grozne bolečine kot ti in ji potem isto ugotovijo. Boga, upam, da te ne boli več tako hudo. Držim pesti, da boste imeli lep porod. :rozica:

Lu, jaz mislim, da ti bo delala morfologijo (al kaj je že ta pregled :zmeden:=, ker se naj bi to delalo do 22t tako, da držim pesti, da bosta videla vajinega sončka. 9nebesa Meni je do sedaj vsakič delala UZ, samo ta zadnji je bil express, ker je imela gužvo in je samo pokukala in rekla, vse ok in adijo. :(

Glede bradavic pa nimam pojma. Jaz si itak vsak večer mažem proti strijam tudi dojke.
Meni so tud enoprosotrci ful všeč in bo to verjetno naslednji avto, ki ga bova z možekom kupila (samo čez kakšno leto).

Čeprav je grdo vreme, vsem en lep vikend!

Lp, Dolina 17t

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2004 12:52:36   
mala maja
Hay!

BEJBA sedaj bo šlo pa kmalu za res. 9nebesa še malo pa bo :duda: pri tebi. veš po eni strani je bolje da si doma, boš hitreje rodila in ti ne bo treba ležat dolgo časa v porodni na tistih trdih posteljah.

LU meni je rekla da bo naslednjič delalo morfologijo in takrta bom v 20t. Drugače pa je meni tudi samo srčka poslušala nazadnje. baje nosečkam pripadata samo 2 UZ-ja po novem in to je v 20t in 32t. Kako šparajo tle v zdravstvu :grrr:in to na dojenčkih:hudicek:

Sprašujete če si kaj urjujemo bradavice. jaz ne.
Je pa res da ko sem rodila prvega ga nisem mogla dojiti in sem se zelo sekirala, pri drugem sem se celo nosečnost pripravljala na dojenje(psihično) in dojila brez problemov skoraj 18 mesecev. No hočem reči da ima veliko tudi psiha pri tem.

Drugače pa se sama malo bolje počutim, čeprav me medenica še vedno boli in če verjamete kar težko že sedim. Včeraj je mali/mala tako brcal da se mi je kar malo čudno zdelo kako lahko tako brca, danes ne duha ne sluha o kakršnih koli metulčkih, brcah.:zmeden: Upam da ne bo sedaj sper cel teden mir da bom spet vsa panična.

Kako ste ostale nosečke kaj???

Lp mala maja in :duda: 16t6d

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2004 14:14:38   
Pikapolonica
Ku-ku, srečke nosečke!!

Najprej naj se zahvalim za vse nasvete in želje, da se mojih težav čimprej znebim, še posebej tebi MALA MAJA. Očitno je vse skupaj le nekako delovalo, ker se te zgage nepotrebne počasi res poslavljajo. Sicer ne gre tako hitro kot bi si želela, ampak je iz dneva v dan boljše. Zdaj že lahko normalno sedim….

BEJBA, ASSO, kako lepo da sta se spet malo oglasili. Sem že mislila, da sta kar pozabili na nas. Pa le nista. Ne vem pa, kaj se dogaja z MAVRICO. Tudi od nje ni nobenega glasu.

ASSO, Si me vprašala za materinsko šolo. Ko sem klicala in se prijavila, mi je sestra dala datum šele 5. oktobra. Meni se to zdi sicer malo pozno, ampak, bo že menda v redu. Sploh pa ta naša materinska šola v Celju ni »bog ve kaj«, tako, da se sploh ne sekiram. Mislim, da bom več (in sem jih že več) informacij izvedela kar na urah aerobike, kjer slišimo vse sorte. Še dihti se učimo zadnje čase – predvsem zaradi mene, pravi naša voditeljica, ker sem zdaj prva od njih na vrsti. Hm, ko sem pred poletjem začenjala s to aerobiko, sem se pridružila trem, ki so bile že vse v nizkem štartu. Pa se mi je zdelo še tako daleč, da bom tudi sama v njihovi koži. In zdaj!!! Zdaj tedni kar letijo. Datum se nezadržno bliža in jaz sploh ne morem verjeti. Joj, ASSO, še malo, pa bova tudi midve v naročju držali najini štručki…

BEJBA, vidim, da si res že čisto pripravljena. Vse opremljeno, vse v predalčkih… Kaj ko bi še malo k meni domov prišla, pa bi še meni pomagala. Ne, saj se samo hecam. Upam, da bo tudi pri nas kmalu vse OK. Kakšen teden še, da bo tudi nova podstrešna sobica nared, potem pa gremo v barvanje in okraševanje. Predvsem pa komaj čakam zlaganja tistih malih oblačilc. Danes se nisem mogla premagati in sem odprla eno izmed vrečk, ki mi jih je dala sestra. Notri pa cel kup majhnih pižamic. Sem kar solzice v očke dobila, ko sem si predstavljala, kako bo moj malček spančkal v njih.

DOLINA, kar se tiče spanja v spalnici ali kje drugje. Mnenj boš najbrž slišala toliko kolikor deklet ti bo kaj napisalo. Pri nas doma bo tako, da bo od začetka spal v zibelki in sicer v spalnici. Preprosto zato, da bo dojenje lažje. Otroška sobica je namreč čisto na drugem koncu stanovanja in mi nič ne diši to, da bi se ponoči kar naprej sprehajala po stanovanju gor in dol. Ko bo pa zibelko prerasel (je neka stara in bolj majhna) in ko bo tudi dojenja ponoči malo manj, pa bo šel v otroško posteljico in sicer kar v svojo sobico. Zelo pomembno je namreč, da se tudi ti kot mamica ponoči dobro naspiš. Že tako imaš ušesa čisto našpičena in če te potem zbudi vsak stokec tvojega otročička (saj veš, da otročički ves čas nekaj stokcajo), to seveda ni izvedljivo. No, takšno je pač moje mnenje, na koncu se boš pa tako odločila sama. Aja, bom pa seveda imela vedno vklopljen tudi Baby-phone, tako da ne bo otroček nikoli jokal, pa da ga jaz ne bi slišala.

LU, kolikor jaz vem, bo pregled ki te čaka v 21 tednu tisti, morfološki, ta zaresni. Tega namreč delajo ravno v teh tednih in najlepše je, če je tudi tati takrat s tabo. Midva sva skupaj nabirala solzice, ko nama je G. vse tako lepo podrobno pokazala in razložila. Na morfologiji, kot najbrž že veš, vse organčke podrobno pregledajo, vidijo se že tudi kakšne večje napake (ki pa jih SEVEDA NE BO!!!!!) in sploh je bebika pogledana podolgem in počez. Pa ne pozabi prositi za kakšno slikico.

Mimogrede, moj bo kar lepo zraven. Če je bil takrat, ko mu je bilo lušno, naj bo pa še takrat, ko meni ne bo……

Tudi jaz si nič ne utrjujem bradavic. Sem ravno včeraj nekje prebrala, da si jih lahko samo poškoduješ če si jih npr. frotiraš. Bolj pametno se mi zdi, da bi začela z masažo presredka. Mi je prijateljica dala en članek o tem, pa sem bila kar malo presenečena, ker sem ves čas mislila, da si to masiraš zunaj. Dejstvo pa je, da greš s prsti vase in se masiraš in razteguješ od znotraj. Tako da se še nisem odločila.

AJA, včeraj sva se z mojim nekaj pogovarjala o tem, kako bo letos velika poraba plina doma, ker bomo seveda več kurili. Pa sva se začela nekaj meniti o novorojenčku in temperaturah v stanovanju, pa nisva prišla skupaj. Zdaj me pa zanima če ve kaj veste o tem, koliko naj bi bilo stopinj – tam kjer spi, tam kjer je preko dneva….. Midva namreč vedno spiva v mrzli spalnici, ampak zdaj bo to treba najbrž spremeniti, ker da bi pa moj škratek spal v smučarskem kombinezonu….. Pa ne jemljite me resno!!!!

LP, Pikapolonica :pika: in :duda: (33t 2d)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2004 18:27:16   
Bejba
Hojla

Joj, punce meni se tok dogaja, da je že kar noro. Danes sem cel dopoldne nekaj pospravljala in rihtala, posebej seveda otroško sobico, tako da sem bila stalno v akciji. In potem grem okoli poldneva na WC in glej ga zlomka - mislim, da se je odluščil čepek. Bila je namreč kepica malo krvavkaste sluzi. Pokličem mamo, ki dela v zdravstvu in pravi, da je verjetno to to, potem pa pokličem še babco, ki me bo imela pri porodu (družinska kolegica) in pravi, da je to to, ampak da ni še za delat panike, saj to še nič ne pomeni. Pravi, da je lahko čez dva dni ali čez dva tedna, zato naj se ne sekiram.
Ampak mene je kar malo panika zagrabila. Sem šla takoj torbo pakirat zame in za sončka, ker mi jo do sedaj še ni uspelo.
Res se torej bliža dan D, čeprav je do PDP-ja še cele tri tedne. Ampak zgleda, da ima naš sonček dovolj in bi rad že pokukal na ta svet.

Pikapolonica, glede temperatute v prostoru so nam v materinski šoli rekli, da naj bo v stanovanju okoli 21-22 stopinj, ponoči pa naj ne kurimo posebej za dojenčka, saj se mora tudi on navaditi. Lepo ga fino pokrijemo in tudi, ko ga ponoči dojimo naj bo pokrit in ga potem v isti dekici položimo nazaj v posteljico, da mu je toplo. Zato nič komplicirati. Tudi midva raje spiva v hladni spalnici, tako da kurila ponoči ravno ne bova.
Sva pa tudi midva ravno danes naročila olje in ugotavljala, da ga bo šlo letos občutno več, saj bova midva s sončkom cele dneve doma in bo treba kuriti non-stop. A kaj čmo, zmrzovali pa res ne bomo.

Toliko za nocoj. Sladko spanje in lepe sanje vam želim.

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2004 21:28:10   
Ivi33
Ku-ku, mi smo še tu:). Pozdravček vsem skupaj.

Ste pa res pridne, sem se komaj prebila skozi vaša pisanja.

:)Bejba, zdaj gre pa najbrž že zares. Držim pesti, da bo vse O.K.
Danes sem bila v LJ porodnišnici na CTG-ju in pregledu. G je rekla, da je naš sonček O.K., da pa sem 2 cm odprta. V kolikor ne bo čez vikend nič naj se pridem spet v pon. pokazat. Smo namreč 2 dni čez rok.

:)Lu, najbrž boš imela UZ morfološki na naslednjem pregledu. Spet boš videla svojega škratka.

:)Pikapolonica - jaz sem si pred prvim porodom kar nekaj časa masirala presredek, pa so me vseeno prerezali. Ne vem, mogoče bi bilo pa slabše, če si ga ne bi. Glede temperature pa je bolje, da dojenčkovo temperaturo uravnavamo z dodatnimi oblačili. Čez dan naj bi bilo v stanovanju okrog 21, 22 stopinj, ponoči pa okrog 19.

:)Mala maja, lepo da se bolečine umirjajo. Pazi nase in poskusi čimveč počivati. Najbrž pa je to pri dveh nadebudnežih kar težko izvedljivo, kaj?

LP tudi vsem ostalim in ena :rozica: za vas.

Svetka in :duda:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2004 9:10:25   
Lu
Jutro!;)

Bejba in Svetka držimo :miska:, da bosta obe čimpreje v rokah pestovale vajini :duda:.

Ta vikend je bil pa sama vožnja. Kot sem rekla, da morava iti na morje dati čoln ven, sva ga tudi šla. Šla sva v soboto zjutraj in zvečer nazaj. Nato sva pa v nedeljo ob 12 šla v Izolo na sejem čolnov in sva zopet prišla zvečer domov. Sem kar utrujena. Sama vožnja. :zmeden: Je bilo v soboto pa tako mraz, pa burja je pihala, da je za znoret. Včeraj je bilo mnogo bolje tukaj v Sloveniji. Tako, da na morje se ne splača iti več. No vsaj na Krk ne.:)-

Komaj čakam že drugi teden da imam pregled. Me kar nekaj strah grabi, da ne bi bilo vse tako kot bi moralo biti pa ne vem zakaj. Mogoče zaradi tega, ker še zdaj ne brcne tako kot treba. No vsaj zdi se mi da malo brca. Ne vem pa če je to to.:zmeden:

Punce a ve pijete kavo. Jaz si delam v službi iz aparata ali pa doma spijem capuccino varianto. Saj to verjetno ni škodljivo, a ne.

Sem prišla zopet na eno idejo.:) Lahko si izmenjamo številke obsega trebuha. Ja samo bi mogle potem napisat koliko je bilo pred nosečnostjo in koliko sedaj.;) Jaz vam bom to sporočila jutri. Se mi že kar pozna, no.:bravo:

Ta teden bom šla še k frizerju da se malo polepšam. Zdaj non stop nosim rep, kar mi počasi že preseda. Pa še pramena si bom po vsej verjetnosti dala narediti.:) Bom lepa nosečka. He, he, he,...

No, naj se danes še katera kaj oglasi.

papa Lu in :duda:
19t 6/7:love:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2004 10:07:09   
mala maja
Hojla!

LU lepo da si se spomnila kaj napisat. Mislim da smo se nosečke kar malo polenile. Ja ni kaj zima se bliža in počasi ratujemo zaspančki.
Ja da te je vožnja urudila ti verjamem.Jaz sem bila včeraj na dolenjskem, pa sem komej zdržala vožnjo, pol je pa še taka cesta, da sem našemu rekla da če misli samo še čez eno luknjo zapelat grem peš naprej.:hudicek:

BEJBA, SVETKA še malo pa bost najlepši mamici na svetu majhnima nadobudnežema.9nebesa9nebesa

Ja Lu sprašuješ glede kofetka. Jaz spijem en kapučino v službi, pa recimo 3x na teden še doma eno pravo kavo popldne.

Jaz se dugače spet počutim takoooo gnil...... sploh ne vem kaj mi je vsa sem nataknjena. Mogoče zaradi skrbi. Še vedno se nisem zredila kg:zmeden:, metuljčkov niti brc spet ni, skoz me peče zgaga, pa slabo mi je , pa GLAVA me boli že dva dni za znoret. Če ne bo bolje danes popldne pokličem mojo G da jo vprašam kako je s tem.No ja vsaj buhi raste.

Kje ste pa ostalee nosečke. Kaj se oglsite.

Aja še komentar na obseg buhija. MOj nebi bil prav kakšni pokazatelj, ker sem bila pred nosečnostjo glih taka kot sedaj. Samo da je bil prej buhi polhen špehca:grrr:, sedaj je pa špehec napet.:angel:

LP mala maja in :duda: 17t2d

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2004 23:25:30   
BONI*
Hojla punce! D se vam po dolgem času še jaz na hitro malo javim.
To je prav posebno javljanje, saj je prvo iz mojega novega domeka. Ja, res je, uspelo se nama je preseliti. Na Ižanki sva že tretji dan, vendar je še veliko stvari po škatlah. Ogromn0o je tudi še za spucati, saj je od montaže in predelave pohištva vse prašno. Rihtamo pa tudi že stanovanje v Šiški. Danes so ga prebelili torej je jutri spet na sporedu pucanje. Malo tu, malo tam.
Od vse te selitve in pucanja sem že čisto crknena. Bolijo me noge in boli me križ, da se ponoi komaj v postelji obrnem in komi iz postelje vstanem, če je treba na WC. Komaj čakam, da bo vsega tega konec in bom spet lahko malo lenarila in uživala s svojima najdražjima.
Joj, a veste kaj je še novega? Popek mi je ven stopil. Ful je smešen, ker se ga takole vidi pod majico. Trebuh pa je tudi že kar velik. Mopj luka je tako živahen in tako močen, da imam včasih občutek, da si bo kar lukno naredil skozi moj trebuh in ven pogledal.
Jutri imam pregled pri G. Komaj že čakam, da ga vidim.
Jutri bom tudi G vprašala, kaj meni glede materinske šole. Nekaj sem računala, da bi šla že sedaj v oktobru, čeprav imam šele decembra rok. samo ne vem, koliko bo sedaj časa. Predvsem ne vem, če bo imel moj dragi čas hoditi z mano, ker je toliko enega dela, pa še faks se mu začne (izredno). Mora pa, ker ga hočem pri porodu zdraven (če mu je prav ali ne!).

Bejba, a si že rodila? Ja,sedaj gre pa res čisto za res! Joj, kako je hitro minil ta čas. Še danes se spomnim, kako si nam sporočila, da si noseča, pa se mi zdi, kot da je bilo to glih enkrat zadnjič. Držim pesti za vas!

Ok, Za danes bo dovolj. Grem pod tuš, potem pa spat! Sedaj imam veliko masažno banjo, pa je še nisem uspela sprobati.

A ja, pa še to je novo. Sedaj imam ISDN in ADSL in mi ni več treba gledati na uro, koliko časa sem že na netu.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2004 9:29:13   
Lu
Jutro dekleta!

Hm... sem jaz vedno med ˝tazgodnimi˝ali kako. Kje pa ste še ostale nosečke. Venera, Pia1, Mavrica, Sonček,...

Sem se danes zjutraj izmerila. Khm... Ja takole je. Trebušek je zrastel za 20 cm. Kar a ne. Zdaj se mi pa res že vidi. Joj kako je to fajn. Sem kar vesela.

Razmišljam, da bi se vpisala na telovadbo, ampak kaj ko peljem samo mojega zlatega kužka na sprehod in pridem domov čisto zadihana. Ali pa v službi ( imam svojo pisarno v zg. nadstropju) in prehodim tistih nekaj stopnic in zopet sopiham. Ne vem, ne vem. Sem čisto brez kondicije. No, pa saj tudi to paše zraven.

Mogoče katera ve po koliko so vozički od Peg Peregota Pramette v Trbižu??? A je ceneje zdaj v sončku, ki je akcija. Do kdaj pa ponavadi ima sonček akcije? Da pa ne bo oktobra cena poskočila?:zmeden: Joj koliko vprašanj. Aja še to. Kaj menite o tisti posteljici c sončku za 12.000 sit. A je to sploh prava cena:zmeden:Se mi zdi nekaj poceni, a ni no. No poglejte si: http://www.soncek.si/shop/

Upam, da se danes še katera kaj javi.

Boni čestitke ob vselitvi :bravo:

lp Lu in :duda:
20t :love::love: -> no pa smo na polovici ;)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?