Ideja za delo?! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Ideja za delo?! (22.2.2007 22:51:55)

Spogledujem se z novo zaposlitvijo. Mi zna kdo pomagati, ki se ukvraja z varovanjem oseb?
Ker sem ženska in me zanimajo borilne veščine in bi se v tem smislu res še morala izobraziti, me zanima, če te frime za varovanje najemajo tudi ženske? Pgovarjala sem z eno slavno osebo iz SLO, ki je omenila, kako fino bi bilo imeti ženskega body-guarda.

Anonimen -> RE: Ideja za delo?! (22.2.2007 23:05:24)

Seveda jih najemajo, vendar večinoma bolj za receptorke ali kaj podobnega, za varnostnice na terenu pa veliko manj. Delovna mesta za ženske so v službah za varovanje še tam, kjer je zahtevano ali zaželjeno, da preglede oseb opravlja ženska in pa morda na manjših prireditvah, konkretno kot body-guard pa še nisem zasledila, pa čeprav mi kolegica dela v G7.
Plače redno zaposlenih so za en **** v primerjavi s tem, kako rizično delo je to lahko. Veliko bolj se splača biti honorarc, kjer si plačan po urni postavki. Pogoj za zaposlitev? Izobrazba ni pomembna, je pa pomembno psihofizično zdravje, nekje je obvezen izpit za varnostnika in vozniški izpit, prednost ti daje znanje borilnih veščin in izkušnje od prej.
No, za mojega Kamikazo pri Sintalu niso zahtevali nič takega.

Stran: [1]