Putka -> RE: Kaj pa vaši malčki? (22.2.2007 22:23:54)
|
Esprit Kids ni v Sloveniji, baje nekje takoj čez mejo v Avstriji. A ste kdaj računale, kolk zapravte za cotke na mesec, pa kolk od tega otrok dejansko obleče? Pa s koliko EUR nekateri komaj mesec preživijo? Mene je kar sram, ker je tamalim itak vseeno kaj nosijo in katere firme je. Važno da se lahko sproščeno in udobno igrajo. Potem pa mamice kričijo na dete, ne jesti, ne piti da se ne popacaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Otroci se obanašajo tako kot vidijo doma, me sploh ne čudi več, ko moji 3,5-letnici sošolka v vrtcu (ki je seveda vedno čist spedenana) reče da ima grde čevlje!! Jaz sem imela pri tamali velik preveč stvari, po 5 komadov oblekih, ki jih je oblekla mogoče 2x, pa kakšno nobel stajčko, ki celo sezono visi v omari. Je pa res, da imam smolo in imam živahno punčko ki je strašno aktivna, ne take pridne pupe, ki bi mirno sedela v oblekci in volančkih. Se sploh ne sekiram več, ko prvič novo cotko oblečemo (sploh kakšno mal dražjo) i n se po 10 minutah zasvinja. Mi reče: Sej boš oprala mami, pa bo spet nova. Dober nasvet, ki ga sama prakticiram: res dobro premislim kaj rabimo in dam denar rajši v šparovček. Pa gremo potem raje na kak lušten izlet ali ven jest. Nam je otrok neizmerno bolj hvaležen. Se mi zdi veliko boljša naložba kot tekstil.
|
|
|
|