Anitka -> ZA NAS (110. nadaljevanje) (24.9.2004 15:01:22)
|
Hojla! Se bom kar zdajle malce oglasila, potem grem pa na fešto, ki jo imajo naši trije penzionisti s šole. M se je končno spakirala od mene tako, da lahko začnemo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Ja MEERYANA tudi jaz sem si rekla, da se pa zdaj res ne bom preveč obremenjvela s tem - vsaki drugi dan, pa merjenje O, pa bo ratalo ali ne bo..... Če bo bo, če ne pa grem 12.10. itak h G zaradi izvidov pa bova potem dorekli kako naprej. Zadeve so se malce premaknile, krvne preiskave sem dala skozi in bomo videli kaj so pokazale. Če ne pa gremo naprej tako dolgo dokler ne bomo dosegli cilja. Enkrat bo pa tudi meni uspelo. Se pa že močno veselim ruge polovice oktobra, ko bom postala prvič teta:sloncek::sloncek: Meeryana zate pa :miska::miska::miska::miska: da bosta maksimalno izkoristila O in pa seveda tudi ti brez obremenjevanja. PIKA 74 kak fajn. Ja in naše življenje je velikokrat res prehitro in stresno in gredo lepe stvari kar brzinsko mimo nas. Žal je pač tako in včasih nimamo druge izbire kot da hitimo. DARJA* ne pusti si pokvariti vikenda, ki je pred nami zaradi avta. In držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska: da bo na UZ v ponedeljek vse OK. TIA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: pa oglasi se kaj med vikendom. Upam, nas v začetku naslednjega tedna razveseliš z :modri::roza:+ Kdaj boš delala test? BAMBI a si se M že znebila?Upam, da je spakirala kufre in bosta tudi vidva lahko začela z :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: KOALA kje pa se kaj ti potikaš? A tudi trenirata:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :)-:)-:)- KLARISA za vaju s :duda: pa pošiljam dobre misli visoko v nebo k našim :angel::angel::angel: in upam, da vam bo tokrat uspelo. PIA 73 ku ku!?! Lep dan še naprej in pa lep vikend in se beremo, Anitka:metulj:
|
|
|
|