Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 12:08:22
|
|
|
|
fricka
|
A ni tako, da moraš preveriti ali ima tudi bele pikice po ustih in jih mazati z nekim mazilom?
|
|
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 12:11:12
|
|
|
|
romta
|
če res ni soor kot meni fricka probaj še lanolin od Multimum. Meni je ful pomogal pri bolečih bradavicah.
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 13:01:25
|
|
|
|
dskubin
|
ja, poglej, če ima tudi mala v ustih take pikice, potem je soor in boš mogla tudi njej mazat
|
|
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 13:19:55
|
|
|
|
Ezi
|
Ko je bilo meni fejst hudo, sem uporabila nastavke.
|
|
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 15:17:00
|
|
|
|
Baucka
|
Če ima mala sor si kupi kremo Garmastan, dobi se v avstiji. Je proti glivicam. S tem ko si ti bradavice namažeš, dobi tudi v usta in je tudi kot preventiva proti soru. Meni je ta krema pomagala pri ragadah, katere so se celile zelo počasi.
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 22:45:39
|
|
|
|
pika30
|
Alja01 jaz sem imele isto kot ti,pa je definitivno sor,tak da se maži z daktarinom po bradavici 3-4 na dan.Meni se je stanje že drugi dan izboljšalo in res pomaga.Če pa ima še tvoja pele pikice v ustah,na nebu pa še njej namaži z daktarinom.
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 22:53:21
|
|
|
|
al1*
|
Če so glivice se morata z Daktrinom (oralni gel) mazati ti in tvoj dojenček.
|
|
RE: Full boli 23.2.2007 18:04:03
|
|
|
|
alja01
|
Zgleda da ni sor, sm naši pogledala po ustih pa nima nič, pol sm si pa mal toplih obkladkov dajala na levo stran kr me je bolelo, pa stiskala sm s pumpco, pol smo pa še dvakrat dojile na tej strani pa je zdej OK, pikica se manša boli pa tud ne več . Mislim, da se je kej mal zamašilo pol se je pa k sreči odmašilo. Hvala za vaša mnenja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?