DARILA OB ROJSTVU (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


amalija -> DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 9:03:24)

Zanima me, katerih daril ob rojstvu vašega otročka ste bile najbolj vesele?




Strawberrie Cherrie -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 9:42:45)

najbolj vesela?
glede na to, da še nisem imela posteljnine - ker nisem še planirala, da bom v soboto rodila, ampak naslednjo sredo recimo[sm=smiley36.gif] sem seveda bila najbolj vesela posteljnine -> take svetlo zelene, totalno noro luštne!




ona -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 10:10:01)

jaz sem bila vsega vesela,saj je vsako darilo lepo po svoje!
najbolj pa sem bila zadovoljna z uporabnimi rečmi,ker tudi jaz najraje podarjam nekaj kar bo uporabno in nikoli ne bi npr. kupila za obisk k novorojenčku kakega pajaca za 3 mesece starosti,ker ga bo itak dojenček le parkrat oblekel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Angellina -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 10:12:39)

Luštnih oblačil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Putka -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 10:16:16)

Jaz sem bila pri prvem otroku še študentka, torej malo denarja. Sem kar spisek napisala kaj rabim, pa so prijateljice in žlahta kljukali. Tako sem dobila kar sem hotela in bila zelo vesela!!
Nič ni narobe, če poveš kaj rabiš. Jaz vsako nosečko raje vprašam, da ni potem nepotrebnih pliškotov ali podobno. Aja, pa bon za trgovino je tudi super, vedno prav pride.

Putka




crci06 -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 10:17:30)

najbolj sem bila vesela, ko smo se z domačimi še v fazi priprav kar zmenili, kaj bo kdo kupil.
No, potem sem jaz to nakupila, pa so mi dali denar. In tako imam npr. točno tako posteljnino, kot sem si jo želela.

Ob rojstvu pa sem bila potem jezna, ker so vsi še nekaj kupovali, ker so se bali pridit praznih rok..
npr. od tašče darilo en kup cunj + el. varuška za 20.000, potem pa je, ko ga je prišla gledat, spet prinesla en kup cunj in 2 igrači, je bilo sigurno spet skoraj 20.000.

najbolj izvirno darilo pa je bilo darilo od moje mamice, ki nam je podarila odtis lesoreza, ki ga je sama izdelala pri pouku v gimnaziji pred x-10-leti. Na njem pa sta oz. naslov je "mati z otrokom". POleg pa je priložila kopijo pisma, ki ga je ona dobila v porodnišnico, ko je pred 30 leti rodila prvo hčerko. Pisala ga ji je mama (moja babica), in to še s tisto starinsko pisavo, pismo polno spoštovanja, opisuje lepote starševstva... spodbudne besede... Priznam, da sem jokala, ko sem brala.
no, ne da se tega darila opisat v parih stavkih,  z vsem, kar je spadalo zraven, bi lahko par strani popisala...
spet jokam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]







štorkljica -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 10:46:44)

Ja kot je že ena napisala je res vsako darilo po svoje lepo, najbol je pa seveda vredno kako praktično darilo. Vendar pa je meni najbolje če namesto, da ti nisijo "neumnosti" ali pa nevejo kaj prinesti, pa kupijo bone v Bejbi centru ali pa keri drugi otroški trgovini. Misli, da mi je blo to še nekako najboljše, pol pa kupiš kar res rabiš!




Anonimen -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 13:18:19)

Luštnih oblačil. Če jaz kupujem za druge, grem po navadi v Benetton, zdaj bi šla pa mogoče že malo v Okaidi pogledat.




sisi80 -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 13:23:03)

Najbolj vesela sem bila pisem, ki so jih sami napisali ati, mami in brat in notri vtisnili svoja čustva. Jočem še danes, ko jih berem. Zelo vesela sem bila telegramov z lepimi misli. Potem pa uporabnih daril: teta mi je kupila nivein nahrbtnik, druga teta en kup robčkov in pleničk ...




Shorty_ -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 14:10:38)

vesela sem bila vseh daril saj so mi vsi prinesli kaj zares uporabnega od plenic do oblekic sterilizatorja igralnega centra itd.




Clody -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 14:14:21)

Ful sem bila vesela ko sem dobila miljon telegramov, ki jih res nisem pričakovala. Dobila sem nekaj denarja in bonov za unovčit.

Nisem pa bila tolko vesela plišastih igrač in ponesrečenih nakupov cunjic, pa vseeno, namen je bil lep.




krfjolca -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 14:44:51)

Jaz sem dobila precej uporabnih stvari, prijatelji so naprimer dali skupaj in kupili Trip-Trap, od tašča in tašče posteljico, našadva sta primaknila k vozičku, itd. Drugi so nosili kake brisačke, odejice, copatke ... Cunjic sem bila tudi vesela, samo so nekateri prinesli prevelike cunje - z mislimi da bodo za malo kasneje. Tako imam cel kup žametk, debelih puloverčkov in jaknic, ki mu bodo prav ravno med poletjem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




total -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 15:38:04)

Dobila velik telegramov in daril zraven,domači so prinesli zlatnino za tamalega,za mene od belega zlata verižico,zapestnico od dragega že v bolnici in denar.Ostalo pa sm dobila že pred porodom(posteljico,voziček,veliko oblačilc,flaške,črpalko,grelec...vse potrebno za dojenčka,vse so mi kupili domači....)




frufru -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 19:15:40)

Najbolj sem bila vesela našega čukca in darila od mojega R. Bilo je namenjeno samo meni, pa še povsem nepričakovano. Se nisva nikoli pogovarjala o nakitu. Sem si med nosečnostjo naredila eno ogrlico iz steklenih perlic, potem mi je pa doma ob prihodu za vrat obesil biserno ogrlico rekoč biseri za moj biser.




eya -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 20:08:06)

Jaz sem bila tudi vesela vseh daril, še najbolj pa seveda tistih uporabnih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Smo pa dobili še en milijon raznoraznih pliškotov, ponavadi tako "za zraven", pa jih Žiga res nič kaj ne mara. Pa sem že večkrat povedala, da mu pliškoti niso zanimivi, pa mu jih še vedno nosijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] On jih pa mogoče pogleda, potem pa odšiba dalje... No, saj, mogoče mu bojo všeč, ko bo malo večji.





Anonimen -> RE: DARILA OB ROJSTVU (22.2.2007 20:20:54)

Najbolj vesela sem bila telegramov v bolnišnici, potem pa darila od mojega dragega - miu je kupil uro od D&G in pa domačih kur (ne se mi smejat), ker se mi je enih mesec dni jedal samo kurja juha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Drugače pa mi je bilo vse, kar so mi prinesli drugi ful všeč. In vsako darilo je bilo nekaj posebnega. Sam najpomembnejše pa so res bile domače kure[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anonimen -> RE: Darila ob rojstvu (22.2.2007 20:24:38)

Tistih obiskov, ki so prišli brez darila in po eni uri odšli.

Za darila pa ne vem....vseh...pa nobenega ne posebno.




Nea -> RE: Darila ob rojstvu (23.2.2007 11:03:32)

Najbolj vesela: pri prvem otroku telovadnice. Res dobra in uporabna igračka, tudi pozneje ko se uči hodit.

Pri drugem otroku: luškanih cunjic.

Nisem bila vesela plišastih igrač. Zdaj imam celo vrečo različnih medotov in zajčkov in ne vem kaj bi z njimi.




krfjolca -> RE: Darila ob rojstvu (23.2.2007 11:21:05)

Aja, seveda - zelo sem bila prijetno presenečena nad možekovim darilom. Mi je kupil krasno zlato broško. Menda narejena posebej zame [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image].




crci06 -> RE: Darila ob rojstvu (24.2.2007 12:01:48)

saj res, sem že skoraj pozabila... zelo, zelo sem bila vesela telegramov, ker se je na nas spomnilo vsaj še enkrat toliko ljudi, kot se pričakovala...
jokala sem ob vizitki gospe, ki je pazila name, ko sem bila še dojenček...

ko pa sem prišla domov, sem bila zelo vesela cvetja za mamico... da ni bilo vse za mulčka :)
en mesec smo imeli skoz sveže šopke, tako, romantično je bilo v kuhinji.... itak, da je bil cel svet meden :)




kapesanta -> RE: Darila ob rojstvu (25.2.2007 20:04:10)

ja, tudi luštne cote - dobil je nekaj trenirkic, ki jih zdaj veliko nosi (ali pa še čakajo da zraste) - sama jih nebi nikoli kupila. Drugače sem dobila pa večinoma darilne bone, ker sva prosila zanje, ker želiva kupiti en orenk avtosedež. Pa k sreči malo pliškotov, itak se jih takoj preveč nabere.
Telegrami v bolnici so pa itak poglavje zase - ko vidiš koliko ljudem nekaj pomeniš. Vsakega posebej sem bila vesela....




Stran: [1]