Anonimen -> RE: Izdatki za lepoto (22.2.2007 11:01:05)
|
Uh, pojma nimam, pa zdej sem začela veliko več zapravljat. Glih ta mesec. Prej sem si vsake dva meseca kupila kremo za obraz in maskaro, kar je oboje zneslo cca. 20€, pa recimo da to namesece razdelim in znese 10€ na mesec. Gelov za tuširanje in podobno ne štejem zraven. No, zdej bom pa samo ta mesec enih 100 - 150€ zapravila, ker sem si nabavila zalogo negovalne kozmetike za telo (karitejevo maslo, krema za telo, pa še nočno kremo in kremo za okrog oči, eno zlo fajn kremo za roke, pa še k frizerju grem jutri, kjer bom v zadnjiih 10 letih mislim da tretjič. No, sej s kozmetiko bo zdaj spet ene tri mesece ziher mir, če ne še več, ker tega se ne porabi veliko, samo frizerja bom pa s kratkimi lasmi morala redno obiskovat. Torej bom jaz tud po novem tako na oko cca 40€ na mesec dala, če bom še tisto kozmetiko porazdelila na mesece. In še dobro, da me vse, kar naročim od Justa, tašča časti, ker če ne bi bila ta cifra nenormalno večja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Si zdaj delam tudi zalogo Justove kozmetike.
|
|
|
|