RE: Bolečine v jajčnikih (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

renata nana -> RE: Bolečine v jajčnikih (29.3.2007 11:48:57)

tudi jaz prej nisem imela nikoli bolečin v jajčnikih sedaj pa jih imam že tri mesece. nevem kaj je to.

meggie -> RE: Bolečine v jajčnikih (29.3.2007 14:37:46)

Tudi jaz pred časom nisem imela bolečin v jajčnikih, zadnjih 5 mesecev pa vsak mesec. Pričnejo se z ovulacijo in trajajo vse to 2 dneva menstruacije in glede na to, da imam kratke cikle na 25 ali 26 dni, imam občutek, kot da me cel čas spremlja ta bolečina. Ginekologinja mi je rekla, da v kolikor se bolečina pojavi med ovulacijo in preneha med menstruacijo ni nič narobe. Smo pač postale bolj občutljive in občutimo vse spremembe, ki se dogajajo v našem telesu... Verjemite da dobro vem kako zoprna je ta bolečina toliko dni v mesecu... Ta mesec se mi sicer zdi da je bolečina nekoliko drugačna in s tem dobivam upanje da nama je morda uspelo, po drugi strani pa je lahko samo predmenstrualna bolečina...

hope1 -> RE: Bolečine v jajčnikih (23.8.2012 22:26:48)

zdravo!
vidim da nisem edina tukaj z tako zgodbo.
mene tudi bolijo jajčniki približno že 1teden [sm=zmeden.gif]
sicer delamo na[sm=duda.gif] zadnjo M. sem imela 12.7
ali je možno da sem [sm=nosecka.gif] ? ali naj grem po test ali raje k G.?
za odgovora se vam zahvaljujem že naprej[sm=smiley1.gif]
upam da bo kaj iz[sm=nosecka.gif] ker si močno želima [sm=duda.gif] [sm=smiley1.gif]
lp!prosim odpišite mi!

Anonimen -> RE: Bolečine v jajčnikih (26.2.2016 11:40:57)

Pozdravljeni,
Imam en problem oz. bolj vprasanje, prosim da mi pomagate.
Menstruacijo bi morala dobito tocno pred 1 tedenom. Od te pa imam bolecine v spodnjem predeli trebuha in obcasno v krizu.(nikoli prej nisem mela takih bolecin).
Poleg tega nimam nobenih znakov da bi bila noseca..(jutranja slabost,pogosta hoja na wc, itd.)
V sredo sem tudi naredila test nosecnosti(clear blue), vendar ne z prvim jutranjim urinom in pred tem sem spila kar dosti tekocine, toda test je biu negativen.
Po branju ma spletu nisem zasledila nic podobnega moji tezavi, zato upam da mi bpste lahko tako pomagale. [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]