pregled v porodnišnici po PDP (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Ivi33 -> pregled v porodnišnici po PDP (23.9.2004 14:15:08)

Pozdravljene:),

Mi smo že čez PDP, popadkov ni, vsake tolk samo malo "ščiplje". Me pa zanima kako zgleda pregled v porodnišnici. Grem pa jutri v LJ porodnišnico.

Hvala za odgovore.:rozica:

filipinka -> pregled v porodnišnici po PDP (23.9.2004 20:53:30)

Pozdravljena Svetka!
Jaz mam pa jutri PDP:bravo:! Pa mi še tudi ni nič! Imam pregled v MB porodnišnici v ponedeljek, pa sem tudi že na forumu Dojenček in otrok malo punce spraševala kako zgleda. So mi napisale, da ti delajo CTG, merijo pritisk, tehtajo in še kaj mogoče. Napisala mi je Romci, da je bilo pri njej na CTg videti popadke, ki pa jih ona ni čutila in je morala tam ostat in naslednji dan je rodila. Jaz se najbolj bojim tega, če bi morala tam čakat, je vseeno doma boljše, se ti ne zdi! Koliko dni si čez rok?
Veš kaj mene tolaži? Da je v torek polna luna in, da bomo takrat definitivno rodili, takrat jih baje največ pride na svet!
Piši, če si še kje kaj izvedela o teh pregledih in nasploh kako čakaš!
Čao, V. in :duda:

Dadi -> pregled v porodnišnici po PDP (23.9.2004 21:18:44)

No jaz sem bila tudi čez PDP. Na pregledu so mi meril CTG in popadke, potem so mi pa še plodovnico pogledali in me poslali domov. Če ne bi rodila čez vikend, bi se morala tam javit po vikendu. No ampak nasa mala se je odločila da bo kar v soboto prikukala na svet (sem rodila 1 teden po PDP)

Nič bat še nobeden ni noter ostal mi je rekla ena sestra.;)
Pa srečno s čim manj bolečinami.

Stran: [1]