Podarim Tametil, Mustela (šampon+krema), polovico Beba 1 in Hipp1 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


bebi -> Podarim Tametil, Mustela (šampon+krema), polovico Beba 1 in Hipp1 (21.2.2007 12:42:26)

Pozdravljene!

Rada bi se znebila par "dojenčkovih" stvari, ki jih ne rabimo več, pa se jih da še čisto koristno uporabiti. Podarim pa 2 škatli Tametila (3. škatla je odprta, pojedla sem cca 5 tablet), šampon za temenca in kremo za temenca od Mustele (oboje odprto, vendar je večina vsebine še v embalaži), 1/2 originalno zapakiranega adaptiranega mleka Beba 1 in 1/2 originalno zapakiranega mleka Hipp 1. Interesentke se mi javite na zasebno pošto.

Lep dan!




mateja 26 -> RE: Podarim Tametil, Mustela (šampon+krema), polovico Beba 1 in Hipp1 (21.2.2007 14:53:05)

Oj!

Rada bi samo opozorila,da se tablet na lastno pest ne sme jemati.Tametil se drugače uporablja tudi pred posegi na prebavilih oz. za praznjenje črevesja.Eden od stranskih učinkov teh tablet je pa tudi spodbuditev mlečnih žlez in s tem nastajanje mleka(ni pa nujno,da pri vseh mamah deluje).So pa te tablete samo na recept,tako da jaz ne bi ponujala na okrog.

Pa brez zamere ,če sem izrazila svoje mnenje.

lp

mateja




bebi -> RE: Podarim Tametil, Mustela (šampon+krema), polovico Beba 1 in Hipp1 (21.2.2007 16:10:01)

Mateja mislim, da pretiravaš. To si pa napisala tako, kot da bi podarjala strup.

Mene je ginekolog pri pregledu po porodu vprašal, če imam dovolj mleka. Pa sem rekla, da mi ga zvečer malo primanjkuje. Zato mi je napisal recept za Tametil. Je pa res, da pri meni Tametil ni deloval, je bolj pomagal sezamov čaj. Iz navedenega ne vidim razloga, da ne bi podarila Tametila. Upam, da bo kateri pomagal, da ji bo dojenje steklo.

P.S. Imam zelo dobrega ginekologa in mu zelo zaupam. Sicer sem proti kakršnemu koli jemanju tablet. Ampak za otroka sem pa jedla tablete že v nosečnosti (Dabroston) in Tametil, pa bi še kaj, če bi bilo treba.

LP




Stran: [1]