|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pudranje obraza
21.2.2007 11:55:07   
Zala01
Punce jst imam mogoče malo neumno vprašanje...ampak vseeno...
zanima me,če si pred uporabo tekočega pudra za obraz,prej namažete obraz z kako negovalno kremo.Problem je namreč v tem,da sem si kupila ne ful drag puder od Yves Saint Laurent,pa sem ful razočarana.Če si ga nanesem na obraz,na katerega sem prej namazala negovalno kremo, se mi ful svaljka.Zgleda kot da se mi lupi kožauser posted image .Bljek...
Kaj mislite,da bi si ga mogla nanesti na čisto kožo brez kreme?!Pol pa se bojim,da se mi koža uničuje...
Hvala za vašo pomoč,pa lep deževen dan,j.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pudranje obraza
21.2.2007 11:57:31   
Strawberrie Cherrie
Hvala za lep deževen dan, zunaj pri nas pa sije sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje je, da poizkusiš - pa še nekaj, pri vseh pudrih, ki so kvalitetni potrebuješ le kanček pudra za celoten obraz -> in ne cel orehuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2007 11:58:09   
Anonimen
Jaz si ga nanesem čez kremo.

So pa določene kreme k niso primerne za pod puder in se pol svaljkajo.
Pa k se namažeš z kremo počakaj nekaj minut da se vpije in šele potem daš gor puder. K možno je da se tud zarad prevelike količine kreme al pa zarad tega ker se še ni vpila svaljka.

(odgovor članu Zala01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2007 12:00:05   
Anonimen
Premaknili vas bodo na Lepoto in modo,greste stavit?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2007 13:04:06   
srki
Jaz si namažem prej kremo, nič ne počakam, da se krema vpije, pa se mi nikoli nič ne svaljka. Mogoče pa je kljub kremu tvoja koža suha?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2007 14:27:15   
Shorty_
najprej krema pol puder pa nimam nobenih problemovuser posted image  mogoče maš pa kremo tako k se svaljka? 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2007 14:45:38   
TaisTa
Če se ti krema pod pudrom svaljka, jo zamenjaj s tako, ki se ti ne bo svaljkala. Ali pa kreme sploh ne uporabi. Pa če boš puder dala direktno na obraz brez kremne podlage, si s tem ne boš uničevala kože niti ni škodljivo, whatever. Pomembno je samo, da si zvečer vse dobro spereš/umiješ z obraza in sigurno ne bo nič narobe. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2007 15:49:01   
Anonimen
Jaz uporabljam puder od Nivee,spodaj dam Dove kremo(čist navadno) za navlažitev,pa še do danes nisem imela nobenih težav-in večino dopoldneva ostane na obrazu.Res sm zadovoljna z njim.

Reče pa se mu "Matt Rafine with rice".
Poiskusi-morda je primeren tudi za tvojo kožo.

(odgovor članu Zala01)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2007 17:59:29   
filipinka
Sem že nekje napisala, da si pod puder nikoli ne dam kreme, ker menim, da je puder tako bolj obstojen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2007 20:12:35   
Seven*
Kaj imas za eno kremo? A je kvalitetna? 

Gospa sem.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2007 20:51:09   
Moyca_
zjutraj si naredim nego, potem pa se napudram

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2007 6:56:37   
Zala01
Včeraj sem si nanesla samo puder brez kreme,pa je blo OK.Drgač pa uporabljam kremo proti gubicam od Oriflema,jo imam pa tudi na novo,tko da ne vem,mogoče je res kriva krema.
hvala punce res za vse nasvete,ful ste faceuser posted image .čau j.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2007 23:59:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janja77
zanima me,če si pred uporabo tekočega pudra za obraz,prej namažete obraz z kako negovalno krem

Ja. S popolnoma navadno vlažilno kremo od Mercatorja. user posted image

(odgovor članu Zala01)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2007 8:19:12   
Moyca_
Aja, nisem odgovorila na vprašanje
To pomeni da potrebuje tvoj obraz PILING in to orng brez zafrkancije. Sem se glede tega izšolala in se mi je tudi pri enem pudru svaljkalo, pa sem si naredila piling in nič več. Imaš verjetno full odvečne in odmrle kože na obrazu

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2007 8:40:45   
Zala01
oooo,sh..odmrla koža na obrazu?Tečem v trgovino po nekaj,da si piling naredim...hvalauser posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?