Kako utrditi bradavice pred porodom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


mojcapr -> Kako utrditi bradavice pred porodom (21.2.2007 10:35:46)

Sem že 3 noseča in sicer v 34 tednu. Zanima me kako si naj utrdim bradavice, ker sem obakrat imela ragade za[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].  Sigurno je kak recept. Na plan z idejami, da bo tokrat dojenje kot v filmih, daš ga na joško in otrok pije brez problemov, mamica pa se zraven veselo smehlja.




ona -> RE: Kako utrditi bradavice pred porodom (21.2.2007 11:02:31)

Jaz sem si jih po tuširanju z malo bolj grobo brisačo dobro zmasirala in nisem potem imela problemov!res,da je malo neprijetno se drgnit,a pomaga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




rainbow -> RE: Kako utrditi bradavice pred porodom (21.2.2007 11:51:39)

sem o tem že dosti brala in povsod piše, da nič ne pomaga. tak da sem si samo Lanolin kremo vzela v porodnišnico in mazala kot zmešana po vsakem podoju, pa še potem doma dva meseca in je bilo ok. To je bilo drugič. Prvič pa tudi tvoja zgodba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Shorty_ -> RE: Kako utrditi bradavice pred porodom (21.2.2007 15:38:49)

oh ja punce... če vtipkaš kaj v iskalnik boš videla da je bila podobna tema že odprta [image]http://www.ringaraja.net/forum/image/newestmsg.gif[/image] RE: Priprava bradavic na dojenje med nosečnostjo?  

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1175547&mpage=1&key=utrjevanje%2Cbradavic&#1175875





2 Sraki -> RE: Kako utrditi bradavice pred porodom (21.2.2007 16:28:20)

Zadnič je ena svetovala kremo od Aventa (http://www.avent.com/uk/en/breastfeeding_nipple_cream.php dobiš jo tudi v drogerijah), sem si mazala en teden pred porodom in sedaj po dobrih 14 dneh, jo skoraj da ne rabim več. Sem kar zadovoljna, je vmes tudi precej bolelo kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Sem si pa bradavice skoraj non-stop [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] mazala, pa še vredu je ker za otroka ni škodljiva in lahko v miru pije brez da prej obrišeš bradavico.

Kar pa se tiče uporabe brisače pa ne vem, bom mogoče sprobala v drugi nosečnosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Stran: [1]