Anonimen -> RE: Kako sem zažgan lonec rešila. (10.3.2007 15:53:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja js sm ga tud prejšn tedn enga zažgala, pa sem takoj v njega nalila kr neki prila in ko sem čez ene 20 min hotla dat mal pokuhat na štedilnik (mamin nasvet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ), sem še mal podrgnla in je šlo že vse stran!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] je pa res, da je blo sam nekaj kapljic. Odvisno kako hudo je zažgan lonec:Ali samo tako,da se je komaj zažgalo,ali pa,tako,da se za glavo primeš,ker se že vidiš,da lonec v smeti mečeš.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Jaz tudi pri komaj zažganem dam tekočino za posodo in prekuhat. Ampak ko je zažgana pašta dobesedno zažrta prirasla k stenam lonca,pa poskusiš še kaj drugega in tako je bilo to,teden dni namakanja v kisu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|