6-mesečni dojenček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Tjasska -> 6-mesečni dojenček (21.2.2007 10:11:27)

Kako se ukvarjate z vašimi dojenčki... kako se z njimi igrate oziroma kako običajno preživite dan...

Mi imamo 6 mesečnega dojenčka, ki je živahen in rad vidi da se okoli njega stalno nekaj dogaja... mamici pa je že zmankalo idej..

Hvala!

Nixxon -> RE: 6-mesečni dojenček (21.2.2007 11:11:58)

Najin se ful rad po luftu meče, nosi okoli, probava vse,... Je pa res da včasih človek že ne ve več kaj bi še naredil za bi tamalemu bilo novo.

lenika -> RE: 6-mesečni dojenček (21.2.2007 15:44:41)

Pri 6. mesecih se je še vedno rad nosil in si ogledoval stvari, da pa mamici niso ravno odpadle roke sem ga odlagala na različne postojanke. Na igralno blazino za 15 minut, pa v posteljico pod vrtiljak za 15 minut, pa malo sva se skupaj kotalila in valjala po tleh, pa pela sem mu,... A velikokrat je bilo tudi težko, posebej, če je bilo grdo vreme in še ven nisva mogla. Na srečo pa je bilo vreme letošnjo jesen resnično lepo. No sedaj ko kobaca, pa je resnično veliko veliko bolje. Sam se zamoti tudi po 1 uro, samo pozorna pa moram biti nonstop kaj počne. A vseeno to se mi zdi veliko veliko lažje kot pa animirat ga nonstop.

Katrin -> RE: 6-mesečni dojenček (21.2.2007 16:18:33)

Kot so napisale že predhodnice: čim več krajših dejavnosti oz. aktivnosti... Ni toliko pomembno, kaj počneš temveč, kako: prepevaj pesmice, beri knjigice na glas, pogovarjaj se z njim, besedne igre, prstne igre, plešita ...
Verjamem, da idej zmanjka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], zato počnita pač vsakdanje stvari ( ko kuhaš kosilo, mu zraven pripoveduješ, kaj počneš ... in podobno)

lp

Stran: [1]