corfu
|
Ja, moški Včasih rabijo potrditev neke druge ženske, da so še vedno pravi deci, frajerji. Nikoli žena svojemu možu ne more dati popolnoma vsega, vedno nekaj dobi še drugje, eni pri prijateljih, drugi pri prijateljica, tretji si omislijo ljubice. Žal, to je kruta realnost in prej ko se z njo sprijazneš lažje živiš. Sama v sebi čutiš, koliko mu sedaj zaupaš in verjame in ali je bilo vse to z žensko fora ali sta prišla do intime. Vse odgore ti veš, samo malo se umiri in pusti času, da razkrije določene zadeve. Te je mož zanemarjal, psihično, fizično, sta se zadnje čase pretirano oddaljila, si sumila, da ima mogoče drugo žensko...Jaz mislim da ne. Sama pa poznaš svojega moža do te mere, da veš ali bi toliko popustil, da bi se spustil v nekaj več ali si samo polni svoj ego. Verjamem da ta boli, da ti je težko, počutiš se izdano, zlagan se ti zdi cel zakon. Veš, me evropejske ženske smo kar malo preveč posesivne do svojih moških, če kakšno pogleda je že ogenj v strehi, vzgojeni smo preveč, staromodno, krščansko, zakon je ulala. V haremih se pa vse ženske zastopijo, a ni to zanimivo. Ne zagovarjam tvojega moža niti varanja, skokov čez plot, laži, pa tudi ne pretepov žensk, nasilja...Sama veš kakšen je tvoj zakon in zaradi trenutne vznemirjenosti in bolečine ne zavrzi vsega. A me vsaj približno razumeš?
|