Pranje? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Annny -> Pranje? (23.9.2004 1:46:29)

Živjo,

zanima me, ali ste zimsko vrečo za voziček pred uporabo oprale (oz. odnesle v čistilnico)? Kaj pa kengurujček?

Hvala za odgovore in LP;)

dory -> Pranje? (23.9.2004 8:09:29)

Hm meni ni padlo pa misel, da bi to prala...niti vrece se manj kengurujcka...vazno je, da so cunjice lepo oprane in zlikane...sej ce bi sla v detajle, pol bi loh se kar se pri vozicku sname prala ane? Hecam se...rada bi ti le povedala, da ne kompliciraj...otrocka ne bos mogla imet v sterilnem okolju...pa tud niso tko nebogljeni k zgledajo :)

JASNA D -> Pranje? (23.9.2004 8:26:03)

Oboje perem v pralnem stroju - ni problemov.

Lp, Jasna

BARBARA R. -> Pranje? (23.9.2004 8:27:51)

Mi nismo oprali ne prevlek za voziček in ne kingurujčka, vendar imam sedaj pomisleke.No, saj ni nič težav, vendar kingurujčka zelo slini,liže in take zadeve. Nasploh bi vse, kar se pribljiža ustom rada polizala ali pogrizla, kaj vem!

dory -> Pranje? (23.9.2004 9:21:59)

Ja pol k ti vse poslini in popacka ko je, to je drugo...da bi pa prala se preden se rodi...no tisto pa ne...:)..moje mnenje

*maja -> Pranje? (23.9.2004 9:24:11)

Sploh nismo pomislili, da bi vse to oprali pred rojstvom :zmeden:.

Lenny -> Pranje? (23.9.2004 9:50:37)

Mi tudi nismo :zmeden: ... potem, ko nam je uspelo kaj zapacati smo se šele ukvarjali s tem.

Una -> Pranje? (23.9.2004 14:41:52)

Jaz tudi nisem prala (lupinice, košarice...) pred rojstvom. Ker je minil točno 1 mesec, pa je bilo vse usrano in posrano:hudicek:... Drugače pa perem na roko (tako piše v Peg Peregovih navodilih).

LP, Una :racka:

Annny -> Pranje? (23.9.2004 18:31:19)

No, super, potem bom pa lepo počakala, da bo vse posračkano in pogriženo:)-:)- Zanimalo me je, ker ima npr. naša zimska vreča tisti tovarniški vonj (kar močan)...sem jo dala malo zračit, ampak je še zmeraj isto. No, če otročkov to ne moti..

Stran: [1]