|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Djerba-Sidi Mansour
20.2.2007 10:06:00   
BLAŽIKA
A je bila mogoče katera v tem hotelu? Potem bi jo prosila za mnenje.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Djerba-Sidi Mansour
22.2.2007 15:12:31   
BLAŽIKA
A res nima nihče niti ene informacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .??

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2007 15:56:37   
srecna mati
alo jaz sem bila dve lati nazaj tam in mi je hotel res full full vsec. sem ze marskikje bila ampak v taksnem hotelu pa se ne, tudi osebje je prijazno, hrana dobra, bazen full lep, pa se ce gres na plazo te caka kocija pred hotelom in te odpelje.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2007 23:16:35   
BLAŽIKA
srečna mati hvala ti za tvoje info., zanima pa me še samo kaj ste imeli vse od hrane in kaj od pijače. Smo bili lani v djerba sun hotel in nam ni bila ravno hrana najbolj všeč, še posebaj zajtrk in me zanima kaj imajo tukaj za zajtrk.Sicer je lanski hotel imel samo 3*, zato smo se letos odločili za hotel 4*, ker drugače nam je bila djerba zelooo všeč, še posebaj za otroka.

(odgovor članu srecna mati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2007 11:11:03   
cv105
Mi2 sva bila v tem hotelu predlani septembra. Hrana odlična, samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja. Izbire na pretek. Paziti je treba samo pri sadju in zelenjavi, ki ga imajo sicer veliko, ampak velika večina Slovencev iz naše skupine se je okužila in smo imeli prebavne motnje. Če se da, se izogibaj lubenicam in solati. Ob hotelskem bazenu animacija čez cel dan za odrasle in otroke, morska plaža je sicer blizu ampka je totalno neuporabna (umazana kotuser posted image ). Če se odločiš za ta hotel, lačni sigurno ne boste user posted image , pa tudi osebje je prijazno.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?