Mešamdrek -> RE: Javorov sirup (20.2.2007 13:13:03)
|
Zredčiš ga z vodo, dodaš stisnjen limonin sok in noževo konico pekoče paprike. Nujno je tudi vsakodnevno odvajanje, zato IZVIRNO SPOROČILO: AAndreja Zredčiš ga z vodo, dodaš stisnjen limonin sok in noževo konico pekoče paprike. Nujno je tudi vsakodnevno odvajanje, zato moraš vsak večer vzeti ali tableto za odvajanje ali čaj. Jaz tudi kave nisem pila, mislim, da jo ne smeš. Pol litra pride za 5 dni. Ker 1 dcl je za en dan (lahko tudi več popiješ, ne smeš manj). Če se odločiš, da boš držala 10 dni se ti bol splača kupiti 1 litersko, ker je cenejša kot pol literska. Kar se zdravstvenih težav tiče, pa na vem, jaz jih nisem imela. Na začetku me je malo glava bolela. Mislim, da če pravilno delaš, da nima biti kaj narobe. Če si seveda zdrav. Ja,samo jaz ga pijem brez limone in paprike ker je res nagravžno.Drugače pa ne smeš jesti niti piti nič drugega,razen metin čaj(za okus).Pa ta sirup tudi nima nobenih stranskih učinkov,stranski učinki so povezani s tem,da toliko časa telo ne dobi hrane.To dieto odsvetujejo nosečnicam,otrokom in starejšim(kot vsaka zdravila) Javorov sirup ni noben bav bav,priporočajo ga tudi kot prehransko dopolnilo.
|
|
|
|