incabinca -> RE: SHUJŠEVALNI PROGRAMI (23.2.2007 21:30:41)
|
Jaz sem par let nazaj hujšala v LINEA SNELLI. Ne rečem, bilo je drago, vendar je bila to meni še dodatna motivacija. Takrat sem se za to odločila, kljub temu da so bili vsi polni enih komentarjev da bom samo denar stran vrgla.... no, ko so čez par mesecev videli rezultate so bili pa vsi lepo tiho, samo pohvale so iz ust letele. Gotovo bi lahko shujšala brez njih, samo nekako se sama nisem znala skupaj spravit, da bi zadevo speljala do konca, z njihovo pomočjo pa sem pač jo. Shujšala sem iz 80 kg na 60kg. In nisem nič nazaj dobila. Trenutno imam še 5 kg viška - nosečnost. Res pa je, da nekateri pričakujeo, da bodo šli samo nekam hujšat, pa bodo shujšali kar sami od sebe. Oni so meni pokazali pot, telovaditi in v bistvu spremeniti način življenja pa sem morala SAMA. Danes ne bi šla več k njim hujšat iz čisto preprostega razloga - takrat sem bila še sama, moj denar je bil namenjen samo meni, sedaj ga pač namenjam raje za sina in druge bolj pomebne stvari. Nikoli pa mi ni bilo žal da sem šla in tudi ne za tisti denar, v mojem primeru je bila to dobra investicija. :)
|
|
|
|