|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nanašanje maskare
21.2.2007 14:56:19   
Strawberrie Cherrie
Btw: najboljša rešitev - h kozmetičarki, naj vam pobarva trepalnice, potem pa samo prozorna maskara ali čisto malo maskare samo toliko da se poudarijo trepalnice...
Je ena izmed rešitevuser posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.2.2007 14:57:19   
Shorty_
jz najprej nanesem senčilo pol "belo" maskaro ko se posuši pa še črno. če se pa kej popacam pa vatirana palčka z malo kreme in z glavničkom počešem trepalnice pa nekako zgledauser posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.2.2007 15:15:38   
nejcko
Vedno uporabljam eyeliner, potem se pa tisto zapackano ne poznauser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.2.2007 17:18:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Btw: najboljša rešitev - h kozmetičarki, naj vam pobarva trepalnice

Tegale se moram jaz poslužit pred porodom. Prvič, ko sem bila v porodnišnici, so skoz okrog mene letali, misleč, da mi je ful slabo in da bom vsak cajt skup padla, ker jaz res bolana zgledam z nenamazanimi trepalnicami.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
21.2.2007 17:23:58   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Btw: najboljša rešitev - h kozmetičarki, naj vam pobarva trepalnice

Tegale se moram jaz poslužit pred porodom. Prvič, ko sem bila v porodnišnici, so skoz okrog mene letali, misleč, da mi je ful slabo in da bom vsak cajt skup padla, ker jaz res bolana zgledam z nenamazanimi trepalnicami.
Tudi jaz zgledam nenamazana tako!user posted image Mam navado, da še zvečer dam malo maskare na konice trepalnic! Noro, ne?
Drugače se mi pa maskara nikoli ne razmaže, razen če pri mazanju kihnem, pol je pa katastrofa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?