skoz trd trebuh (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

iza -> skoz trd trebuh (22.9.2004 20:52:53)

Zakaj imam danes že skoraj cel dan trd trebuh? Sem v 38 t, popadkov še nimam nikakršnih ampak trebuh pa ful velikokrat trd kot kamen. Upam da se bo kateri dalo kaj odgovoriti, ker vem da je že bilo o tem povedanega.
Pozdravček:sloncek:

beti 1 -> skoz trd trebuh (22.9.2004 20:59:36)

Če nimaš nobenih bolečin, ampak samo neprijeten občutek gre za lažne popadke. Lahko si pod prevelikim stresom, ali kaj podobnega, pa maternica bolj reagira kot ponavadi. Pa tud če bi se slučajno iz tega razvil popadki ni panike, si že dost daleč, da greš lahko rodit.
vse dobro
beti

Ivi33 -> skoz trd trebuh (22.9.2004 21:11:49)

Ojla,
poskusi s kako šumečo MG tableto (1-2 na dan). Pa čimveč počivaj.
Drugače pa pokliči jutri G naj ti pove kako in kaj.

LP

JASNA D -> skoz trd trebuh (22.9.2004 21:21:05)

Meni Magnesol zelo pomaga. Popijem po 3 tabletke na dan. Sem pa tudi v 38. tednu in je otrdevanje čedalje več. Kolikor vem, je to normalen pojav in ne bo nič narobe - razen seveda, če se razvije to v ta prave popadke in boš pač šla v Rim malo prej! Jaz po eni strani že komaj čakam. Veliko lepega, glede otrdevanja pa ne skrbi preveč.

Jasna

ksenija. -> skoz trd trebuh (22.9.2004 22:21:55)

Tudi jaz imam danes že celo večer ful trd trebuh. MAnjka pa mi še 10 dni do PDP.

LP, Ksenija

dory -> skoz trd trebuh (23.9.2004 12:42:51)

Ce ti trebuh skoz otrdeva ne pomaga nobena tableta niti pocivanje...jaz sem jedla buscopan tablete, lezala skor 24 ur na dan...brez efekta...na koncu me ni nic vec bolelo le trebuh je bil trd ko kamen in to je res motece...sploh na sprehodu...posvetuj se z ginekologinjo...mene je nemudoma dala na CTG :)

papa,teja

filipinka -> skoz trd trebuh (23.9.2004 20:34:15)

Meni pa trebuh najbolj otrrdi zjutraj, ko vstanem, včasih že v postelji, moj PDP pa je JUTRIIIIIII!
Pa še čakam...pa še bom, se mi zdi!
V. in :duda:

Stran: [1]