|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gerard's
19.2.2007 15:59:12   
Strawberrie Cherrie
No, za vse ki imate rade naravno kozmetiko -> sem bila ravno pri kozmetičarki na negi obraza in sem kupila njihov revitalizing /uporabljam ga 2x letno, da se koža malo nahrani), 24urno kremo in pa olje čajevca.
meni je to ena izmed boljih kozmetik, tako da če še katera okleva kaj kupiti....
imajo pa tudi ok makeup
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gerard's
19.2.2007 20:37:28   
Anonimen
Kakšne imajo pa cene?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2007 13:49:56   
Strawberrie Cherrie
Revitalizing je 4,20€ flaška, imaš jo pa za 5,6dni -> jaz si jih kupim 6, saj priporočajo tole ''kuro za obraz'' narediti za cel mesec. Tavelika doza je 40€.
Za kremico sem dala 22€, olje mi je pa kupila mama za RD, tako da nevem natančno cene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2007 19:26:35   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Kakšne imajo pa cene?

...in kje je ta salonuser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2007 19:47:44   
Strawberrie Cherrie
Tosja...mislim, da se da dosti njihovih izdelkov kupiti tudi v rogaški...
Drugače pa jaz kupujem v Slovenj Gradcu v podhodu -> Mithans

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2007 20:00:55   
tosja
Hvala london_paris user posted image  user posted image

Imam izgovor, da greva z user posted image  na obisk v SG, ker že res dolgo obljubljava...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2007 20:05:07   
Strawberrie Cherrie
No, potem pa idi v center, pri ''konjuu'' / tistemu črnemu kipuuser posted image v podhodu pa tko na veliko piše Ergoline, kozmetičarka pa je Polona Mithans -> zakon je ženska, sicer mi se tko osebno poznamo, ampak je tolk profi, da vsaka ji čast....

Ima pa ful luštno hčerko Piko -> zadnjič je stregla v njenem salonu vodo / ker ji je mami rekla naj malo pomaga/ pa je nesla eni gospe vodo in ji rekla: ''Izvoli stranka, pijuser posted image ''

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2007 20:11:44   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

No, potem pa idi v center, pri ''konjuu'' / tistemu črnemu kipuuser posted image v podhodu pa tko na veliko piše Ergoline, kozmetičarka pa je Polona Mithans -> zakon je ženska, sicer mi se tko osebno poznamo, ampak je tolk profi, da vsaka ji čast....

user posted image user posted image user posted image  a mi greš za vodičko user posted image  user posted image

Ima pa ful luštno hčerko Piko -> zadnjič je stregla v njenem salonu vodo / ker ji je mami rekla naj malo pomaga/ pa je nesla eni gospe vodo in ji rekla: ''Izvoli stranka, pijuser posted image ''

user posted image  user posted image  user posted image  super Pika, pridna punčka user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2007 20:36:45   
Strawberrie Cherrie
Tosja: seveda!!!!

Če/Ko boš v SGju, mi piši kakšen dan prej, ti dam telefonsko user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.7.2008 15:45:25   
sarčika
zanim se za polono mithans njen studio
je ok je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.