Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Smo že lepo jedli, zdaj pa noče... 19.2.2007 13:03:35
|
|
|
|
sašaš
|
A ima katera podobno izkušnjo? Naša je en mesec jedla vse, kar sem ji dala na žlico - sadje, zelenjavo, kupljene kašice (no, to ji je še najmanj šlo). Zelenjavo sem ji pripravila s pirejem ali z rižem, polento, ali proseno kašo...vse ji je bilo dobro! Zdaj pa kar naenkrat (že par dni) noče nobene zelenjave več! Ji pripravljam na različne načine - pa nič, se ji kar dviguje. In potem ji odprem kakšen lonček kupljene zel. kašice (ki je res zanič) - to pa zmaže! Ali pa banano. Pa piškot tako hitro zmaže, da mi ni nič jasno! Ne vem, kaj ji je? Ni mi jasno zato, ker je nekaj časa jedla vso zelenjavo, zdaj pa kar naenkrat nič! Bom za nekaj dni ukinila zel. in potem spet poskusila. Kakšen nasvet? Je bilo še kje tako?
|
|
|
|
RE: Smo že lepo jedli, zdaj pa noče... 19.2.2007 16:36:29
|
|
|
|
tati2
|
Tudi mi smo tam nekje okoli 7 oz 8 meseca imeli podobne težave in sem se tud ful sekirala, ampak je to trajalo kakšne štirinajst dni in je potem spet začela lepo jesti. Koliko pa je drugače stara?
|
|
|
|
RE: Smo že lepo jedli, zdaj pa noče... 19.2.2007 20:01:01
|
|
|
|
sašaš
|
Aha. No, to je nekaj takega, kar sem hotela slišat - da je še kje bilo tako in kar je najbolj pomembno, da se je stvar kmalu uredila! Upam, da bo tudi pri nas tako. Ela bo jutri stara 7m.
|
|
|
|
RE: Smo že lepo jedli, zdaj pa noče... 19.2.2007 20:27:57
|
|
|
|
Lara28
|
Tudi pri nas je bila poplnoma enaka situacija. Kot da pišem jaz pred dvem mesecema. Ampak naš še kupljene ni hotel. Zelenjavo mu potem enostavno sploh nisem dala nkaj časa - kaka dva tedna, potem pa sem mu začela kuhat juhice in dodajat v njih zelenjavo. Najprej korenček, potem kolerabico, cvetačo, brokoli... zdaj je VSE. Seveda v juhicah, rad ima recimo tudi bučke dušene, ali pa zelenjavo v rižoti, drugače pa same zelenjave ne. Tako da potrepljenje, bo minilo. Pa ne ga solit. Jaz sem skoraj zjokala zraven, ko mu je res kar dvigovalo revčku. Pa pojma nimam zakaj je bilo tak! Veliko sreče pri papcanju!
|
|
|
|
RE: Smo že lepo jedli, zdaj pa noče... 19.2.2007 20:28:04
|
|
|
|
Marogica
|
Punca ne sekiraj se. Naš ta večji je jedel skoz doma pripravljeno hrano, ta mlajši, kateremu se pripravljala hrano po istem receptu, pa nisem niti žličke v njega zbasala. TOrej smo bili nekje do 8. meseca na kupljenih kašicah, ki jih je z veseljem jedel. Potem pa je začel jesti "našo" hrano, brez problemov. Torej...dober tek.
|
|
RE: Smo že lepo jedli, zdaj pa noče... 21.2.2007 13:38:03
|
|
|
|
bebi
|
Mi smo na istem . 2 tedna je lepo jedel že 5 različnih zelenjav, zdaj pa ne spravi vase nobene več, ne glede na to kako je pripravljena, za znoret! Se že cel teden matrava s to zelenjavo, pa se mi zdi, da jo bo treba začasno ukiniti. Ne je tudi kupjlenih zelenjavnih kašic, ki so sicer res ogabne. S čim pa potem nadomestite zelenjavni obrok, a daste potem dva sadna obroka Jaz razmišljam, da bi mu dala za popoldansko malico kakšno sadno skutico, sam zdej ko mi pa zelenjave več ne je, pa ne vem ali naj to udejanjim Naš bi trenutno jedel samo pretlačeno banano in Frutek jabolko s piškoti Kakšen pameten nasvet ????? LP
|
|
RE: Smo že lepo jedli, zdaj pa noče... 23.2.2007 19:50:59
|
|
|
|
Bejba
|
Tudi naš ta mlajši je na začetku lepo jedel doma pripravljeno hrano, potem pa kar naenkrat kot bi odrezal. Sem mu dala eno žličko v usta in se mu je začelo dvigovati. Pa sem enkrat probala kupljeno kašico, je vse zmazal . Sem bila kar malo užaljena . Tako da sedaj za kosilo jemo kupljene zelenjavne kašice, ki so meni grozno zanič, ampak tako vsaj dobi zelenjavo in meso. Včasih malo moje zmešam zraven, ampak moram pazit, da ne preveč, ker potem se gospodič že upira. Ta prvi pa kupljenih ni hotel, je pa samo moje jedel, tak da sto ljudi (detetov), sto čudi . Bojo že pogruntal kaj je dobro. LP
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?