Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prava odločiitev? 19.2.2007 11:47:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojej,kar tkole ti je rekel.Pa ga nisi vprašala kaj si on milsi o tem kake možnosti imaš,...če se odločiš za eno ali drugo.Kja pa vem mene so avtomatsko dali na IUI in imela sem le hsg.Veliko sreče kakorkoli se boš že odločila. LP Mojca
|
|
RE: Prava odločiitev? 19.2.2007 11:50:29
|
|
|
|
mimikimi
|
inseminacija je najmanj agresivna zate in za partnerja. Pravzaprav sploh ni agresivna. Partnerjevi spermiji zaradi svoje slabosti oz šibkosti ne morejo prit v notranjost maternice, kjer bi lahko oplodili tvoje jajčece. Zato jih bojo s inseminacijo dali na mesto, kjer morajo bit, če je s tabo vse ok in če bo sreča na vajini strani, bo prišlo do zanositve. Če bi zdaj šli še tebe reverjat, bi zgubila še več časa, metode pa so agresivnejše. HSG, laparo in histero so vse agresivne metode, ki lahko za sabo pustijo celo posledice. So pa tudi boleče. Zakaj ne bi probali na lažeren način ugotovit ali vama to ustreza in če še zmeraj ne bo nič, boš še vedno lahko šla na ostale preiskave. G pa s samim UZ pregledom, kaj dosti ne bi našel. Prehodnost jajcevodov se vidi samo s HSG ali laparo, vse ostalo pa ni toliko pomembno za zanositev. skpiran odg. ene od punc tu na ringaraji upam, da ti kaj pomaga
|
|
RE: Prava odločiitev? 19.2.2007 12:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
HSG sem že imela, sedaj mi bodo odstranli pregrado, pol pa grem na inseminacijo. Upam, da se nam posreči.
|
|
|
|
RE: Prava odločiitev? 20.2.2007 22:37:56
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimikimi inseminacija je najmanj agresivna zate in za partnerja. tu se glih ne bi strinjala s teboj. Pred inseminacijo bom jedla klomifen. Res ni zelo agresiven-ni pa kr tako Pravzaprav sploh ni agresivna. Partnerjevi spermiji zaradi svoje slabosti oz šibkosti ne morejo prit v notranjost maternice, kjer bi lahko oplodili tvoje jajčece. Zato jih bojo s inseminacijo dali na mesto, kjer morajo bit, če je s tabo vse ok in če bo sreča na vajini strani, bo prišlo do zanositve. plavalčki so super - pa čakava na inseminacijo Če bi zdaj šli še tebe reverjat, bi zgubila še več časa, metode pa so agresivnejše. HSG, laparo in histero so vse agresivne metode, ki lahko za sabo pustijo celo posledice. So pa tudi boleče. Zakaj ne bi probali na lažeren način ugotovit ali vama to ustreza in če še zmeraj ne bo nič, boš še vedno lahko šla na ostale preiskave. G pa s samim UZ pregledom, kaj dosti ne bi našel. Prehodnost jajcevodov se vidi samo s HSG ali laparo, vse ostalo pa ni toliko pomembno za zanositev. v Mb sem dobila informacijo, da je laparoskopija že zastarela metoda. meni je na srečo niso rabli delat, sem pa dala skoz transvaginalno hidrolaparoskopijo . En jajcevod je prehoden, en ne - tako me čaka terapija s klomifenom in inseminacija Končno!!! skpiran odg. ene od punc tu na ringaraji upam, da ti kaj pomaga Je pa res, da je metoda IVI ena izmed najmanj agresivnih Najman agresivno pa je , kot pravi ena RR-jevka: Otroke se dela počasi in z ljubeznijo.
|
|
RE: Prava odločiitev? 20.2.2007 22:39:42
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen HSG sem že imela, sedaj mi bodo odstranli pregrado, to je agresiven poseg v telo!!! pol pa grem na inseminacijo. Upam, da se nam posreči. Seveda, bo uspelo! Pogumno naprej!!!
|
|
RE: Prava odločiitev? 26.2.2007 12:17:23
|
|
|
|
varja
|
Živjo, punce! No, jaz naj bi opravila oboje. Trenutno čakam na laparoskopijo, temu naj bi sledila inseminacija, če bo na laparo vse v redu. Jaz sem se tudi že kar natempirala na inseminacijo, pa je potem dr. Reš rekel, da moram najprej na laparoskopijo. Tudi dr. Pušenjak mi je enkrat že odgovoril, da bi bila lahko inseminacija pri nama uspešna, vendar mi predlaga prej pregled jajcevodov torej laparoskopijo. Tudi meni je nekako logično, da najprej preverijo prehodnost jajcevodov, potem pa sledi inseminacija. Inseminacija pri zamašenih jajcevodih namreč ne more biti uspešna tako, da se mi zdi prav, da se najprej preveri vse v zvezi s tem. Je pa res, da se zaradi tega zadeve kar zavlečejo. No, to paj že drug problem. Srečno vsem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?