Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spanje samo na desnem boku 19.2.2007 13:17:01
|
|
|
|
livia
|
Pri nas pri tej starosti sploh ni hotla bit na boku, ampak samo na hrbtu. Je bil tudi jok, že če si jo položil na bok. Potem je okoli 8 meseca imela obdobje, ko je spala samo na boku. Sedaj pri 10 pa samo na trebuhu.
|
|
|
|
RE: Spanje samo na desnem boku 19.2.2007 18:01:44
|
|
|
|
Luskan
|
Ja, pusti ga, tudi jaz sem svojega pustila, sedaj, pri 6. mesecih, pa se že sam obrača tako, kot mu paše - tudi na levi bok. Sicer pa je tudi naš najraje na hrbtu, že od nekdaj, glavico pa obrne levo sli desno.
< Sporočilo je popravil Luskan -- 19.2.2007 18:02:22 >
|
|
|
|
RE: Spanje samo na desnem boku 19.2.2007 18:47:35
|
|
|
|
Clody
|
Oj, Po moje mu ne paše več ležat na boku. Naš je star 4 mesece in od 2 meseca več ne leži na boku. Vedno ko sem ga poskusla dati v ta položaj je jokal. Zakaj bi ga silila?? Naš glavco obrne v desno ali levo tako da sploh ni problem. Tako in tako pa rata dojenček pri tej starosti že bolj živahen in se več premika. lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?