THC (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

manatea -> THC (22.9.2004 16:08:26)

Pozdravljene,
sem v 3 mesecu in vse poteka dobro. Skrbi me le ena stvar, ki se je verjetno ne da ugotoviti. Preden sem zvedela za nosečnost sem tu pa tam skadila kaksen joint-marihuano. Ker vem, da veliko odvisnic od heroina...rodi normalne otroke me zanima, če ve katera kej o tej stvari. Seveda od takrat ne taknem nicesar več.
HVALA.

Jančika_ -> THC (22.9.2004 17:22:14)

Enkrat em v eni oddaji videla, da imajo najhujše telesne posledice otroci alkoholičark, hujše kot otroci odvisnic od drog (ti pa imajo hude odtegnitvene simptome, ko se rodijo). Posebej imajo otroci alkoholičark menda nesorazmerno velike oči in ušesa zelo nizko. Je bilo kar grozljivo videt. Poznam pa punco mojih let, ki je rodila zdravega fantka, kljub temu, da je bila celo nosečnost pijana. Zdaj je hvalabogu že neka časa suha (šla je na zdravljenje).

Če zdaj ne kadiš več, po moje ne bi smelo biti nič narobe. Preden sem jaz zvedela, da sem noseča, sem na eni žurki spila ful alkohola, pa sem se potem tudi sekirala...ampak je bilo vse ok.

Zdravo nosečnost ti želim. LP, Jana :rozica:

pia1 -> THC (23.9.2004 12:02:10)

ne skrbi! sigurno ni zaradi par jointov nic narobe. uzivaj v nosecnosti, taksne skrbi pa pozabi!!!

Stran: [1]