upam da ni narobe... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Blejka26 -> upam da ni narobe... (18.2.2007 16:51:34)

moja pikica je imela sedaj 4-5dni vročino in ful ima zamašen nosek.Danes na srečo vročine nima več sam še nosek je zabasan....ali je kaj narobe če sem jo sedaj dala fantu da jo nese za 10 minut na zrak-ven.stara je 13mesecevUpam da nisem naredila napake in da bo sedaj kaj slabše.Kaj mislite?

SašaR -> RE: upam da ni narobe... (18.2.2007 17:25:40)

Pravijo da če je gre za virozo, potem jo je najlažje in najhitreje preboleti na zraku. Če nima vročine pomoj eni problema.

bskrle -> RE: upam da ni narobe... (18.2.2007 17:47:57)

NAm je zdravnica prepovedala zaradi možnosti ponovitve viroze. Otrok vsaj 1 dan ne sme imeti vročine, da sme ven. Je pa res, da zdravnica naše otroke pozna in ve, kako so občutljivi, jaz pa za tvojega otroka tega ne morem vedeti. Upamo, da ne bo nič.

petra.horzi -> RE: upam da ni narobe... (18.2.2007 19:16:24)

men je zdravnica rekla da če nima vročine da mu svež zrak koristi.
ne bi rekla če bi šla ven za par ur, za 10 minut je pa čist v redu

NRMM -> RE: upam da ni narobe... (18.2.2007 19:25:53)

Meni je pediater lani pri 7 mesecih starosti moje pupike rekel,ko smo prebolevali virozo,da če se otrok normalno počuti in ni nekih posebnosti,da lahko gre tudi z vročino malo na zrak. Ko našo čisto malo kuha sili sama ven,če pa jo pošteno zakuha pa tako ali tako ni nič z njo.

jooly -> RE: upam da ni narobe... (18.2.2007 21:25:28)

Se strinjam, da nam vsem svež zrak lahko samo koristi. Itak takrat noben ne gre na Mont Everest, ampak na kakšen krajši sprehod. Je pa sigurno bolj priporočljivo it kam v naravo, kot pa v Mercator[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

san -> RE: upam da ni narobe... (19.2.2007 21:51:03)

ja, v merkator greš lahko samo po novo zalogo virusov.

svež zrak ji gotovo ne bo škodil.

Stran: [1]