|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako uvajati mleko
18.2.2007 11:50:26   
livia
Počasi imam namen začeti z alpskim mlekom.
Trenutno smo zjutraj (200 ml) in zvečer (120 ml) na flaši adaptiranega.
Ali naj uvajam postopno, recimo dam zjutraj 50 ml alpskega, v drugo flašo pa 150 ml adaptiranega, al kar polno dozo 200 ml alpskega?
Ali alpsko mleko prekuhavate?

Sicer je malo mleka že probala in sicer v pireju, v špinački in palačinkah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako uvajati mleko
18.2.2007 12:00:05   
TONČI.
Jaz sem mojemu do enega leta dajala humano. Potem sem mu pa dajala v flako navadnega. Dan dva ga je jedel, potem pa ne več. In sem zopet dala humano. Zopet je hlastal mleko. Potem sem poskusila še enkrat z navadnim kupljenim. Pa ni šlo. Potem sem mu pa dala direkt iz hleva ga pa je. Tako sedaj hodimo po mleko na bljižno kmetijo. Drugače je pa mleko iz trgovine (navadno) jedel že od tam nekje 5m dalje. Tako v pireju, špinači,........

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2007 12:01:03   
TONČI.
Aja, sem pa pristaš prekuhvanja mleka. Vsakega, al navadnega al alpskega.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2007 12:09:56   
Anonimen
Jaz bi  ga dala na začetek zjutraj npr .100 ml pa boš videla če ga bo jedela in če bo kakšna reakcija.
Jaz sem ga na začetku kakšen mesec prekuhavala potem pa ne več.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2007 14:06:37   
eya
Livia, meni se zdi tako fajn, kot si napisala-da ji daš najprej malo alpskega, potem ostalo pa Aptamil. Alpskega ziher ne rabiš prekuhat, ker je že toplotno obdelano pri visoki temperaturi. Navadnega pa je treba prekuhat. Sicer pa se Žiga okoli 6ih doji, okoli 9ih ima pa sadno malico.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2007 14:08:59   
Maleal
Namesto alpskega raje daj sveže mleko,ki se prekuha,če boš dala alpskega ga ne rabiš prekuhavat.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2007 18:27:34   
2mama
mi alpskega ne prekuhavamo. prvic sem jim zamenjala pac samo en obrok. so ga pili kot za stavo. in ko sem jima naslednjic dala adaptirano (sem ga imela na zalogi, ker seveda nisem vedela, kako bosta sprejela alpsko), sta ga zavrnila. zdaj smo ze en mesec veselo na alpskem in je hvala bogu vse ok.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2007 20:46:09   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Namesto alpskega raje daj sveže mleko,ki se prekuha,če boš dala alpskega ga ne rabiš prekuhavat.

Meni se pa ne zdi, da bi bilo alpsko kaj slabše od navadnega-alpsko je pač kratkotrajno obdelano na zelo visokih temperaturah, navadno pa na 70 st, ga pa potem počasi vremo do 100 stopinj...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2007 21:48:53   
livia
Navadnega itak ne bom dajala, ker si ne mislim komplicirat življenja. Že skoz kupujem alpskega, ga bom pa še za tamalo.
Itak mi je pa še pediatrinja rekla, da je alpsko boljše od navadnega.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2007 10:45:44   
Baucka
Jaz pa sem slišala, da so v teh UTH mlekih mulekule tako razbite, da jih naša telo ne zna izrabit. Baba čula baba rekla. Mi tudi hodimo na bližnji kmetijo po mleko, je najbolj BIO. Seveda moraš pa vedet, kakšen je kmet, kako skrbi za higieno in s čim hrani krave. Naš sosed še krave pase, tako so krave na sončku in jejo svežo travo, da je super. Mi bomo tudi sedaj začeli počasi z mlekom, saj je stara 10 mesecev. Mlečne izdelke je že jedla pa je blo vse OK. Jaz bom prvo gres skuhala na tem mleku in bom vidla, nato pa bom čistega dala.

Gremo veselo.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.