mickica -> RE: trmoglavost (17.3.2007 23:57:34)
|
Imam sestro ki ima iste simptome kot vaša. Mamici sem vedno govorila, da ji preveč pusti... Pa da naj kako posodo pomije, al pa kaj druzga nardi, pa je tko lena, da se ji včas tut naloge ne da nardit. ČE JI PA KAJ REČEJO NAJ KAJ POSTORI PA PRAVI: JA JA SEJ ŽE GREM. Pa mine ura, od nje pa še kr nč. Tko da morjo prov upit včasih na njo da kej zaleže. Lahk ji rečeš stokrat dej, pa je tok trmasta, da ne bo. Pol na vse zadne se pa zjokca pa spet doseže svoje. Če pa pride k men je pa druga pesm. Ji dam kej za delat pa to tut zahtevam da bo narejeno, da ji drgač ne bom več pomagala pri kakšni težki nalogi, no pol pa kr nekek gre. Pa včasih opazm da je bol otročja k moj 5 let star sin. In tut bol trmasta. Jst bi jo včas kr mal čez rit počla. Pa pr men je že dost da kej bol naglas povem, pa je že jok. Pa je pol nč ne milvam, ker je jok samo obramba. ko se skulira je pa spet ok. Probite ji kej ukinit, kar ji res veliko pomeni, boste potem videli, če se bo potrudila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jst sem moji mamici predlagala naj ji vzame mobitel al pa kako revijo ukine. Sam me ni ubogala. Pa bi mogoče morala.
|
|
|
|