konec porodniške (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

mufek -> konec porodniške (17.2.2007 17:02:27)

Konec februarja se mi zaključi porodniška in sedaj me zanima, ker sem brezposelna kam nesem delavsko knjižico, da mi vpišejo porodniško noter? Pa kdaj naj nesem nazaj na zavod delavsko knjižico, da me zopet vpišejo v register brezposelnih oseb? Mogoče je imela katera podobne težave.
Hvala za odgovore

Anonimen -> RE: konec porodniške (17.2.2007 17:49:36)

Meni danes poteče porodniška in v roku 8 dni se moram prijaviti na zavod. Delovno knjigo neseš na zavod in verjetno tam napišejo porodniško v knjigo. V ponedeljek grem tja in ti pol lahko točno povem.

Anonimen -> RE: konec porodniške (19.2.2007 10:47:11)

T2 obrazec keterega dobiš na CSD po zaklučku porodniške neseš na zavod za zdravstveno zavarovanje in ti tam vpišejo delovno dobo.Ti pa ta obrazec pošljejo po pošti če ga ne greš iskat.

mufek -> RE: konec porodniške (19.2.2007 14:55:26)

Hvala za odgovor, kako si pa opravila na zavodu? So te poslali na kakšno predavanje? Si dobila isto svetovalko ali kako drugo?
LP

Anonimen -> RE: konec porodniške (19.2.2007 15:19:05)

Na predavanju sem že bila ko sem bila noseča , to je tisto predavanje, na katerega mora vsak, ki se prijavi. Svetovalko imam isto, je pa novost, kar se mi dopade, da ima sedaj zavod vsak dan uradne ure in to do 15h tako da nebo več take dolge čakalne vrste kot je bila včasih. Moram pa še neke dokumente prinest v sredo.

soncek&luna -> RE: konec porodniške (20.2.2007 17:07:16)

jaz sem morala porodnisko it vpisat na zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje. s sabo pa sem morala prinest odlocbo o porodniski iz CSD-ja. to je bilo v ljubljani.

Stran: [1]