Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
M zamuja, test neg., znakov ni 17.2.2007 16:22:59
|
|
|
|
Marry Rose
|
Živjo! Spet imam problem zato bom spet vprašala za mnenje! G mi je 26.1 ko sem imela pregled rekla, da imam PCO. Ampak da to ni nič takega zato sem jo sama prosila, da mi predpiše klomifen-ene dvakrat sem rekla no tako, da mi potem je. Trudiva se že eno leto in pol. Bila sem tudi na gin. kliniki poleti 2006 in so me samo ultrazvočno pregledali in bilo je vse OK. Nobenih cist, ne pregrade skratka vse uredu. Še to, do prejšnjega mesca nisem imela nikoli nobeni problemov, M je vedno bila kot urca točno, nikoli prav boleča. Mal sem napisala mojo zgodovino, da boste lažje odgovorile. Prejšnja M mi je zamujala 3 dni in je tako prišla na 35.dan. Zdajšnja M zamuja že 5 dni (računam na 32.dan kot sem jo vedno imela). Včeraj in predvčerajšnjim sem opazila na hlačkah rumeno-rjav izcedek (bolj malo, brez posebnega vonja, ni bil krvav). Test danes zjutraj je bil negativen. Kakšnih posebnih znakov nimam, še joškice me zelo malo bolijo, opažam pa bolj pogosto lulanje. Edina razlaga mi je, da sem imela O bolj pozno pa se je potem kaj prijelo in da je bila to vgnezditvena. Po drugi strani pa baje tiste z PCO sploh nimamo oz. bolj slabo ovulacijo. Sej ne vem kaj bi po eni strani, da ne bi prišla, da bi imela upanje, po drugi pa naj pride da začnem s klomifenom. Pa še to: ne hujšam, nisem pod stresom, za delovanje moje ščitnice pa ne vem. Kaj pravite na mojo zmedo? Hvala ker ste z mano!
|
|
|
|
RE: M zamuja, test neg., znakov ni 17.2.2007 16:52:25
|
|
|
|
BAMBOLINO
|
Sta dve možni razlagi: - živčki - ali pa si noseča Pri meni je bilo isto. Menstruacija je zamujala, nisem imela nobenih znakov, test je pa šele nekaj 14 dni po zaostanku pokazal plus. Edina razlaga je ta, da sem imela pozno ovulacijo. Najin mali sonček bo 22.02. stara 1 leto. Želim ti, da boš čimprej videla !!!!
|
|
|
|
RE: M zamuja, test neg., znakov ni 17.2.2007 16:55:56
|
|
|
|
Marry Rose
|
To pa je vspodbuden odgovor. To rabim, hvala ti Pričakujem pa še kakšen odgovor glede na moje PCO.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?