|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M zamuja, test neg., znakov ni
17.2.2007 16:22:59   
Marry Rose
Živjo!

Spet imam problem zato bom spet vprašala za mnenje!

G mi je 26.1 ko sem imela pregled rekla, da imam PCO. Ampak da to ni nič takega zato sem jo sama prosila, da mi predpiše klomifen-ene dvakrat sem rekla no tako, da mi potem je. Trudiva se že eno leto in pol. Bila sem tudi na gin. kliniki poleti 2006 in so me samo ultrazvočno pregledali in bilo je vse OK. Nobenih cist, ne pregrade skratka vse uredu. Še to, do prejšnjega mesca nisem imela nikoli nobeni problemov, M je vedno bila kot urca točno, nikoli prav boleča. Mal sem napisala mojo zgodovino, da boste lažje odgovorile.

Prejšnja M mi je zamujala 3 dni in je tako prišla na 35.dan. Zdajšnja M zamuja že 5 dni (računam na 32.dan kot sem jo vedno imela). Včeraj in predvčerajšnjim sem opazila na hlačkah rumeno-rjav izcedek (bolj malo, brez posebnega vonja, ni bil krvav). Test danes zjutraj je bil negativen. Kakšnih posebnih znakov nimam, še joškice me zelo malo bolijo, opažam pa bolj pogosto lulanje.

Edina razlaga mi je, da sem imela O bolj pozno pa se je potem kaj prijelo in da je bila to vgnezditvena. Po drugi strani pa baje tiste z PCO sploh nimamo oz. bolj slabo ovulacijo.

Sej ne vem kaj bi po eni strani, da ne bi prišla, da bi imela upanje, po drugi pa naj pride da začnem s klomifenom.

Pa še to: ne hujšam, nisem pod stresom, za delovanje moje ščitnice pa ne vem.

Kaj pravite na mojo zmedo?

Hvala ker ste z mano!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M zamuja, test neg., znakov ni
17.2.2007 16:52:25   
BAMBOLINO
Sta dve možni razlagi:

- živčki
- ali pa si noseča

Pri meni je bilo isto. Menstruacija je zamujala, nisem imela nobenih znakov, test je pa šele nekaj 14 dni po zaostanku pokazal plus. Edina razlaga je ta, da sem imela pozno ovulacijo. Najin mali sonček bo 22.02. stara 1 leto.
Želim ti, da boš čimprej videla user posted image !!!!

(odgovor članu Marry Rose)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2007 16:55:56   
Marry Rose
To pa je vspodbuden odgovor. To rabim, hvala ti user posted image

Pričakujem pa še kakšen odgovor glede na moje PCO.

(odgovor članu BAMBOLINO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2007 12:33:56   
pina-1
tudi jaz se ubadam s PCO. z razliko nisem nikoli imela točneuser posted image .  ko sem zanosila mi testi sploh niso pokazali +, pa tudi nobenih znakov nisem imela. evo pa je moja princeska stara 4 leta. sedaj sem pred istim kot ti. user posted image  zamuja, BT je danes prvič padla po 21. dneh, znakov nobenih ne za eno in ne za drugo.....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Marry Rose)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?