Zaspanost - pomagajte mi! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

suzy007 -> Zaspanost - pomagajte mi! (17.2.2007 15:38:11)

Ima še kakšna podobne težave?
Jaz sem namreč non-stop zaspana. Bog ne daj, da je malo bolj vroče v prostoru, takoj zaspim. Tudi ko vozim, ne smem imeti gretja, ker bi zaspala. Že tako včasih komaj zdržim do doma. Ne glede na to, koliko spim ponoči in ne glede na letni čas (spomladanska utrujenosti...), imam vedno enake težave. In to že leta in leta. Mogoče celo od vedno.
Zadeva je zelo moteča in nevarna. Najbolj nevarno je, da zaspim v avtu. V službi delam cel dan za računalnikom in po dveh urah, če ne prekinem - zakinkam. V službi mislijo, da se zadevam....
Če ima katera podobno težavo, kako ste jo rešile? Kako ste si pomagale?
Ne vem več kaj naj naredim. Kava sploh ne pomaga. Pomaga samo za tisti čas, dokler jo pijem. Kaj naj naredim?

Anonimen -> RE: Zaspanost - pomagajte mi! (17.2.2007 15:41:00)

Ja to je pa prenizek pritisk.Pri zdravniku dobiš tabletke,ki to zadevo odpravijo.Moj ima podobne težave in je proti zdravilom,vendar je prenevarno tako živeti,zato jih pije.

paris -> RE: Zaspanost - pomagajte mi! (17.2.2007 15:43:52)

Možno je, da imaš nizek pritisk- jaz sem tudi večkrat zaspana. Drugače pa sem enkrat brala o neki bolezni, kjer si sposoben v stoje zaspati v trenutku! Tako, da, če se ti zdi, da je težava resna, boš morala k zdravniku, ni druge!

Anonimen -> RE: Zaspanost - pomagajte mi! (17.2.2007 16:56:30)

Jaz bi obiskala zdravnika.

cmokec -> RE: Zaspanost - pomagajte mi! (17.2.2007 16:57:32)

Ja, pojdi k zdravniku.

anabanana -> RE: Zaspanost - pomagajte mi! (17.2.2007 18:27:13)

Enkrat sem nekaj brala o kronični utrujenosti in baje je to kar resno. V vsakem primeru bi ti nujno svetovala, da greš do zdravnika.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.2.2007 19:32:35)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

suzy007 -> RE: Zaspanost - pomagajte mi! (18.2.2007 17:30:21)

Hvala za odgovore - verjetno bom res šla k zdravniku. Upam pa, da nisem tak primer, da bom le dve uri na dan budna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!  Slišati je res smešno - če pa se to tebi zgodi, pa ti verjetno res ni do smeha. Samo do spanja! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

lenika -> RE: Zaspanost - pomagajte mi! (18.2.2007 19:16:53)

Vzrokov je lahko več:

- Spalna bolezen kot jo opisuje Nalin
- Nizek pritisk
- Preslabo delovanje ščitnice
-itd.

Ti predlagam, da obiščeš zdravnika.

Anonimen -> RE: Zaspanost - pomagajte mi! (19.2.2007 8:41:36)

Jz bi tudi raje šla do zdravnika.

Stran: [1]