bela sluz (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

zoja -> bela sluz (22.9.2004 12:07:55)

danes na stranišču sem opazila belo sluz, ki pa ni bila pomešana s krvjo.zanima me ali bi to lahko bil čepek.te sluzi je bilo približno za eno čajno žličko.

malika -> bela sluz (22.9.2004 12:56:47)

Zoja čepek je velika gmota sluzi. Ampak zares velika. Lahko, da se je začelo izločat, ali pa imaš kak beli tok. Je pa večinoma rjave barve, včasih rdeče, rumene in zelo redko bele.

In kako je s posteljico? Se je dvignila?

LP

zoja -> bela sluz (22.9.2004 12:59:48)

posteljica je kar nekako "občepela"tam kjer je, so pa nastali drugi problemi in sem bila zaradi tega 14 dni v bolnišnici.šlo je za hepatopatijo, oz.še gre za to in mi bojo drug teden tako in tako sprožili porod.

malika -> bela sluz (22.9.2004 13:02:27)

A potem boš lahko vseeno rodila po naravni poti ali kako? Saj vem da sem radovedna in mogoče vsiljiva ampak res ne vem kaj pomeni ta hepatopatija. Kdaj pa imaš rok?

Lp

zoja -> bela sluz (22.9.2004 13:16:06)

ja naj bi šlo po naravni poti, ker je posteljica na srečo do mv in ne čez!hepatopatija pa je neke vrste obolenje jetr, kjer se povišajo jetrni encimi in žolčna kislina in je lahko zelo nevarno za :duda:
pa vse me srbi ko:hudicek:noge imam tako razpraskane, kot bi se klatila po celi gredi :rozica:
baje pa da vsi ti znaki po porodu izginejo in sploh ne vejo zakaj se sploh pojavijo.
rok imam pa drugače 23.10.ampak kot sem že rekla bomo našo :duda:videli že drug teden!
če bo anastezijstka tam s pomočjo EA!a ti si rodila po naravni poti ali imaš kaj izkušenj z EA?

malika -> bela sluz (22.9.2004 17:28:06)

Upam, da bo šlo vse ok in da boš hitro imela svojo piko poko ob sebi. Jaz sem rodila brez EA in tako žal nimam izkušenj s tem

LP

Stran: [1]