natalia -> vprašanja - nujno (16.2.2007 22:17:24)
|
zdravo, mene pa nekaj zanima: - imam punčko, staro malo več kot eno leto. Do sedaj je imela dober apetit, celo odličen apetit, sedaj pa jo nekaj meče..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Imele sva takšen urnik hranjenja: - ob 6.00 flaška mleka z linotom - ob 10.00 sadna malica ali nekaj na kruhu - ob 13.00 kosilo ( je že skoraj vse) - ob 17.00 mlečna malica (kakšen jogurt, skuta, banana, žemljica, keks) - ob 20.00 mleko z linotom na žlico zdaj pa flaško mleka zjutraj spije v napol spanju, ob 10. mi komaj kaj poje, noče sadja, mogoče kakšen sir, pašteta namazana na kruh, kosilo pa bi ona jedla šele ob 16. uri... - zdaj pa mene zanima, kdaj ste otrokom nehali dajat flaške zjutraj in so jedli, ko so se zbudili( okrog 8.,9.)? - ali mislite, da bo preveč časa lačna zjutraj, če ji ukinem jutranjo flaško? -koliko obrokov bi naj imeli enoletniki? - koliko mleka bi naj zaužili (skupaj z jogurti, skutami...) v tem obdobju? - kako imate ve urejeno hranjenje čez dan? upam, da je koliko toliko razumljivo napisano, hvala za odgovore...
|
|
|
|